Jak rozdzielić zasiłek okresowy.
Jak rozdzielić zasiłek okresowy.
Mam problem mam osobę , która bierze udział w projekcie systemowym PO Kapitał Ludzki , otrzymała zasiłek okresowy na kwotę 238,50 zł na okres kwiecień - maj 2009r. z tego powinna 60,00 ZŁ mieć wypłacone już od kwietnia z systemówki a pozostałą część z dotacji . Najgorsze w tym , że kwiecień br. został w całości wypłacony z dotacji. Listy zatwierdzone , wypłaty potwierdzone .Pomóżcie co mam teraz zrobić ?Nie będzie się zgadzało w sprawozdanich bo zasiłki płacone z systemówek nie wlicza się do sprawozdań .Proszę o pomoc .
Re: Jak rozdzielić zasiłek okresowy.
Wypłacone świadczenie zawsze możesz cofnąć. Rola Administrator -Kcntrola - aktualizacja danych archiwalnych - wycofanie zatwierdzonych realizacji.
Tylko nie rozumiem, czemu twierdzisz, że \"sytemówki\" nie wlicza sie do sprawozdań?. Zasiłki wypałcone w ramach wkładu własnego wlicza się do sprawozdań. Jak rozliczysz się z przyznanje dotacji na zasiłki okresoe, jeśli jakaś jej częśc wypadnie Ci ze sprawozdania. Odzielnych sprawozdań sie na to nie robi.
Tylko nie rozumiem, czemu twierdzisz, że \"sytemówki\" nie wlicza sie do sprawozdań?. Zasiłki wypałcone w ramach wkładu własnego wlicza się do sprawozdań. Jak rozliczysz się z przyznanje dotacji na zasiłki okresoe, jeśli jakaś jej częśc wypadnie Ci ze sprawozdania. Odzielnych sprawozdań sie na to nie robi.
Oprócz Jak rozdzielić zasiłek okresowy. - Oprogramowanie przeczytaj również:
Zasiłki pieniężne z EFS
decyzja z POKL
dodatki mieszkaniowe - sygnity
POMOST
Zasiłki z projektu systemowego (wkład własny)
podznaczniki sygnity
dostęp do danych sprawozdawczych?
Płatnik i zmiana wysokości składki na ubezpieczenie wypadkowe
Uzupełnianie peselka Sygnity
Top-Team a DPS
Sygnity
sprawozdanko ze SR
sygnity - odsetki po aktualizacji
Jeszcz raz dozywianie
Dożywianie
odsetki