Jak to rozwiązać aby było dobrze?! - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 3    [ Posty: 22 ]

Napisano: 14 maja 2014, 8:59

Elmer pisze:ja lubię rzeczy kwaśne (najlepsze ze słodyczy są śledzie).
Deszcze są na moim terenie tylko kwaśne. Potem wy tą wodę pijecie....
e tam ze słodyczy to najlepszy jest seks :twisted:
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 14 maja 2014, 9:09

śledzie w każdej postaci
Bób - nigdy chyba nie jadłem.
Seks............
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 14 maja 2014, 9:13

no coś się tak zaciął przy tym seksie ? ... rozmarzył może ?

bób gotowany - pycha .. i nie tuczy :)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 14 maja 2014, 9:14

may premie kwartalne ale nie zawsze są :x

a można zrobić tak ze babka przyjdzie i napisze oświadczeniu, że po mimo braku zakreślenia na wniosku, zgodziła się z decyzją i ten dodatek jej przysługiwał i przysługuje? :mrgreen:
Szanuje tych, którzy nigdy nie stają na palcach, by przypodobać się innym. Prawdziwe jezioro nie musi nikogo przekonywać, że jest jeziorem. Robią to bajora.
Katar
Awatar użytkownika
Referent
Od: 08 kwie 2014, 11:27
Zajmuję się:

Napisano: 14 maja 2014, 9:16

Katar pisze:may premie kwartalne ale nie zawsze są :x

a można zrobić tak ze babka przyjdzie i napisze oświadczeniu, że po mimo braku zakreślenia na wniosku, zgodziła się z decyzją i ten dodatek jej przysługiwał i przysługuje? :mrgreen:
no tak, miałam zakreślić ale przeoczyłam :)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 14 maja 2014, 9:24

nie zupełnie poprawne rozwiązanie, ale ryzykować można. Może nikt tego nigdy nie będzie sprawdzał. Można jeszce przykombinować i udać gupka. Wezwać stronę kazać jej na szybko wypełnić jeszcze jeden wniosek z datą wsteczną (np. dzień po złożeniu tamtego wniosku, ale przed datą wydania decyzji) i udać gupiego - przesłać do ROPSu z informacją, że zapomniało się przesłać wcześniej.

Ewalu to nie było rozmarzenie tylko zamyślenie do jakiej przyprawy bym seks przyrównał. raczej nie do cukru - nie przepadam. Bliże do soli.
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Napisano: 14 maja 2014, 9:48

Elmer pisze:nie zupełnie poprawne rozwiązanie, ale ryzykować można. Może nikt tego nigdy nie będzie sprawdzał. Można jeszce przykombinować i udać gupka. Wezwać stronę kazać jej na szybko wypełnić jeszcze jeden wniosek z datą wsteczną (np. dzień po złożeniu tamtego wniosku, ale przed datą wydania decyzji) i udać gupiego - przesłać do ROPSu z informacją, że zapomniało się przesłać wcześniej.

Ewalu to nie było rozmarzenie tylko zamyślenie do jakiej przyprawy bym seks przyrównał. raczej nie do cukru - nie przepadam. Bliże do soli.
Elmer, seks do soli ? No chyba, że................ hehehe
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 14 maja 2014, 9:54

Elmer pisze:Ewalu to nie było rozmarzenie tylko zamyślenie do jakiej przyprawy bym seks przyrównał. raczej nie do cukru - nie przepadam. Bliże do soli.
do soli :o straszne bardzie sek bym przyrównała do melisy hahha (bo ja tak bym chciała a nie chce mi się :ugeek: :lol:
Szanuje tych, którzy nigdy nie stają na palcach, by przypodobać się innym. Prawdziwe jezioro nie musi nikogo przekonywać, że jest jeziorem. Robią to bajora.
Katar
Awatar użytkownika
Referent
Od: 08 kwie 2014, 11:27
Zajmuję się:

Napisano: 14 maja 2014, 10:16

Daj owieczce soli, na wszystko pozwoli. :lol:
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 14 maja 2014, 10:29

sól to moja ulubiona przyprawa a lekarze kłamią o jej szkodliwości.
Sól jest wg mnie królową przypraw (nawet jedna bajko o niej była).

PS. Ładny awatar Katar. Podoba mi się.
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Zajmuję się:

Strona 2 z 3    [ Posty: 22 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x