e tam ze słodyczy to najlepszy jest seksElmer pisze:ja lubię rzeczy kwaśne (najlepsze ze słodyczy są śledzie).
Deszcze są na moim terenie tylko kwaśne. Potem wy tą wodę pijecie....

e tam ze słodyczy to najlepszy jest seksElmer pisze:ja lubię rzeczy kwaśne (najlepsze ze słodyczy są śledzie).
Deszcze są na moim terenie tylko kwaśne. Potem wy tą wodę pijecie....
no tak, miałam zakreślić ale przeoczyłamKatar pisze:may premie kwartalne ale nie zawsze są![]()
a można zrobić tak ze babka przyjdzie i napisze oświadczeniu, że po mimo braku zakreślenia na wniosku, zgodziła się z decyzją i ten dodatek jej przysługiwał i przysługuje?
Elmer, seks do soli ? No chyba, że................ heheheElmer pisze:nie zupełnie poprawne rozwiązanie, ale ryzykować można. Może nikt tego nigdy nie będzie sprawdzał. Można jeszce przykombinować i udać gupka. Wezwać stronę kazać jej na szybko wypełnić jeszcze jeden wniosek z datą wsteczną (np. dzień po złożeniu tamtego wniosku, ale przed datą wydania decyzji) i udać gupiego - przesłać do ROPSu z informacją, że zapomniało się przesłać wcześniej.
Ewalu to nie było rozmarzenie tylko zamyślenie do jakiej przyprawy bym seks przyrównał. raczej nie do cukru - nie przepadam. Bliże do soli.
do soliElmer pisze:Ewalu to nie było rozmarzenie tylko zamyślenie do jakiej przyprawy bym seks przyrównał. raczej nie do cukru - nie przepadam. Bliże do soli.