dokładnieheiland pisze:My tu śmiechy, chichy i chachy a INFO-R wydał wczoraj (chyba popołudniu) aktualizację dla swoich SD (ŚR, FA i ŚW).
Pisząc żartobliwie i starając się nikogo nie obrazić - co w tym przypadku jest trudne to "majom rozmach ..."

dokładnieheiland pisze:My tu śmiechy, chichy i chachy a INFO-R wydał wczoraj (chyba popołudniu) aktualizację dla swoich SD (ŚR, FA i ŚW).
Pisząc żartobliwie i starając się nikogo nie obrazić - co w tym przypadku jest trudne to "majom rozmach ..."
Ale CBB zostaje takie jakie było...heiland pisze:Ja już się pogodziłem, że mnie olewają, Ciebie i każdego innego który ma czelność zwrócić im uwagę lub o coś poprosić ale że nawet i ministerstwo!?
No faktycznie są twardzi
Tylko gdybym miał więcej czasu który pozwoliłby mi na napisanie do "góry" o tym
Trzeba w przyznających mieć.kiki88 pisze:kurcze ja sobie robie decyzje i sobie przypomniałam o tym napisie w nagłówku![]()
to trzeba czy nie trzeba w końcu mieć ten napis??
Czyli my z IZYDY tego wymogu dalej nie mamy?heiland pisze:Trzeba w przyznających mieć.kiki88 pisze:kurcze ja sobie robie decyzje i sobie przypomniałam o tym napisie w nagłówku![]()
to trzeba czy nie trzeba w końcu mieć ten napis??
Ale to nie Ty masz to ustawić tylko ma to zrobić Twój dostawca systemu dziedzinowego w taki sposób abyś Ty nie mogła tego usunąć czy też edytować.
Więc Ty nic nie musisz robić.