JAK USUNĄĆ PROJEKT DECYZJI W POMOŚCIE - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 25 mar 2016, 12:19

WITAM JAK USUNĄĆ PROJEKT DECYZJI W POMOŚCIE??? WYŚWIETLA MI SIĘ, ŻE MUSZĘ WYBRAĆ Z GŁÓWNEGO OKNA SYSTEMU POMOST DOKUMENTY PRZEZNACZONE DO USUNIĘCIA, ALE NIE MOGĘ TEGO ZNALEŹĆ?
aaaaanunia

Napisano: 25 mar 2016, 13:09

aaaaanunia pisze:WITAM JAK USUNĄĆ PROJEKT DECYZJI W POMOŚCIE??? WYŚWIETLA MI SIĘ, ŻE MUSZĘ WYBRAĆ Z GŁÓWNEGO OKNA SYSTEMU POMOST DOKUMENTY PRZEZNACZONE DO USUNIĘCIA, ALE NIE MOGĘ TEGO ZNALEŹĆ?
w oknie głównym po lewej stronie trochę niżej " dokumenty przeznaczone do usunięcia", później trzeba potwierdzić, ale chyba ktoś oprócz ciebie , kto też ma dostęp do pomostu też musi to potwierdzić
mara

Napisano: 29 mar 2016, 10:01

mara pisze:
aaaaanunia pisze:WITAM JAK USUNĄĆ PROJEKT DECYZJI W POMOŚCIE??? WYŚWIETLA MI SIĘ, ŻE MUSZĘ WYBRAĆ Z GŁÓWNEGO OKNA SYSTEMU POMOST DOKUMENTY PRZEZNACZONE DO USUNIĘCIA, ALE NIE MOGĘ TEGO ZNALEŹĆ?
w oknie głównym po lewej stronie trochę niżej " dokumenty przeznaczone do usunięcia", później trzeba potwierdzić, ale chyba ktoś oprócz ciebie , kto też ma dostęp do pomostu też musi to potwierdzić
Projekt decyzji usuwa się wchodząc w zakładkę decyzje ikonką z minusem, nie ma potrzeby usuwać z dokumentów przeznaczonych do usunięcia, póki decyzja nie jest zatwierdzona, a żeby móc potwierdzić usunięcie w "dokumentach do usunięcia", trzeba mieć nadane uprawnienia przez administratora.
Ina

Napisano: 29 mar 2016, 10:07

WCHODZĄC W PROJEKT DECYZJI MINUSEM NIE MOŻNA USUNĄC DECYZJI PONIEWAŻ MUSZĄ TO POTWIERDZIĆ 2 OSOBU UPRAWNIONE W DOKUMENTACH PRZEZNACZONYCH DO USUNIĘCIA
EEEEWA

Napisano: 29 mar 2016, 10:21

Nie mogę znaleźć dokumenty przeznaczone do usunięcia, w obsłudze klienta czy w administracji gdzie to jest proszę o pomoc
1352

Napisano: 29 mar 2016, 11:34

EEEEWA pisze:WCHODZĄC W PROJEKT DECYZJI MINUSEM NIE MOŻNA USUNĄC DECYZJI PONIEWAŻ MUSZĄ TO POTWIERDZIĆ 2 OSOBU UPRAWNIONE W DOKUMENTACH PRZEZNACZONYCH DO USUNIĘCIA
Wchodzimy w zakładkę decyzje,jeśli to jest projekt decyzji na pewno można go usunąć CZERWONYM MINUSEM z paska ikonek (musi być podświetlony), no chyba, ze decyzja została już zatwierdzona, wtedy na pewno 2 osoby musza potwierdzić. Czy ta decyzja to na pewno projekt, czy może już decyzja zatwierdzona jednak?
W głównym oknie z lewej strony w dużym oknie obsługa klienta należy rozwinąć zakładkę dokumenty na samym dole tej zakładki odnośnik -dokumenty przeznaczone do usunięcia. I mamy, wybieramy decyzję, która chcemy usunąć i potwierdzamy, że nie jest materiałem dowodowym...(dwie osoby z nadanymi uprawnieniami)
Ina

Napisano: 29 mar 2016, 12:18

Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Od: 04 kwie 2007, 11:01
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x