w oknie głównym po lewej stronie trochę niżej " dokumenty przeznaczone do usunięcia", później trzeba potwierdzić, ale chyba ktoś oprócz ciebie , kto też ma dostęp do pomostu też musi to potwierdzićaaaaanunia pisze:WITAM JAK USUNĄĆ PROJEKT DECYZJI W POMOŚCIE??? WYŚWIETLA MI SIĘ, ŻE MUSZĘ WYBRAĆ Z GŁÓWNEGO OKNA SYSTEMU POMOST DOKUMENTY PRZEZNACZONE DO USUNIĘCIA, ALE NIE MOGĘ TEGO ZNALEŹĆ?
Projekt decyzji usuwa się wchodząc w zakładkę decyzje ikonką z minusem, nie ma potrzeby usuwać z dokumentów przeznaczonych do usunięcia, póki decyzja nie jest zatwierdzona, a żeby móc potwierdzić usunięcie w "dokumentach do usunięcia", trzeba mieć nadane uprawnienia przez administratora.mara pisze:w oknie głównym po lewej stronie trochę niżej " dokumenty przeznaczone do usunięcia", później trzeba potwierdzić, ale chyba ktoś oprócz ciebie , kto też ma dostęp do pomostu też musi to potwierdzićaaaaanunia pisze:WITAM JAK USUNĄĆ PROJEKT DECYZJI W POMOŚCIE??? WYŚWIETLA MI SIĘ, ŻE MUSZĘ WYBRAĆ Z GŁÓWNEGO OKNA SYSTEMU POMOST DOKUMENTY PRZEZNACZONE DO USUNIĘCIA, ALE NIE MOGĘ TEGO ZNALEŹĆ?
Wchodzimy w zakładkę decyzje,jeśli to jest projekt decyzji na pewno można go usunąć CZERWONYM MINUSEM z paska ikonek (musi być podświetlony), no chyba, ze decyzja została już zatwierdzona, wtedy na pewno 2 osoby musza potwierdzić. Czy ta decyzja to na pewno projekt, czy może już decyzja zatwierdzona jednak?EEEEWA pisze:WCHODZĄC W PROJEKT DECYZJI MINUSEM NIE MOŻNA USUNĄC DECYZJI PONIEWAŻ MUSZĄ TO POTWIERDZIĆ 2 OSOBU UPRAWNIONE W DOKUMENTACH PRZEZNACZONYCH DO USUNIĘCIA