jak wysłać decyzję?
jak wysłać decyzję?
W jaki sposób ( czyli krok po kroku) wysłać decyzję elektroniczne. Program sygnity. Prosze o pomoc.
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: jak wysłać decyzję?
Czy nie jest prościej wydrukować decyzje i ją wysłać poleconym?
Ja tak robię i nikt się nie skarżył i jeszcze zwrotkę przypnę żeby było widać czarne na białym, że doręczona.
Ja tak robię i nikt się nie skarżył i jeszcze zwrotkę przypnę żeby było widać czarne na białym, że doręczona.
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
musisz zrobić wydruk decyzji i zapisać go jako gotowy ... potem w empatii wchodzisz we wnioski wczytane i tam musisz dodać korespondencję wychodzącą czy coś takiego ... tylko, że ja nie wysyłałam to dokładnie nie wiemgość 142 pisze:W jaki sposób ( czyli krok po kroku) wysłać decyzję elektroniczne. Program sygnity. Prosze o pomoc.

"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ja wysyłałem w ten sposób że drukowałem decyzję do pdf i później tak jak ewalu pisała, w korespondencji w dokumentach wczytanych musisz odszukać wniosek do którego chcesz wysłać decyzję. I tam w dolnej części okna jest "Dodaj korespondencję w sprawie", następnie dodajesz ten pdf jako załącznik i po kliknięci wyślij pokaże się komunikat czy podpisać elektronicznie korespondencję.
Gotowe
Gotowe
Oprócz jak wysłać decyzję? - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
postanowienie o przekazaniu sprawy do ROPSu
działa Wam EMPATIA?
utrata/uzysk
Opieka naprzemienna-do Pana Tomka
Do Pana Tomka
UDOSTĘPNIENIE DANYCH OSOBOWYCH ZE ZBIORU DANYCH OSOBOWYCH
Czy da się sprawdzić w Empatii stan cywilny?
ani decyzji ani pięniędzy
dochód z najmu czy utracony
CBB problem
uzysk czy nie ???
Przyznająco-odmowna czy tylko przyznająca
wprowadzanie dochodu utraconego
brat wójta złożył wniosek
weryfikacja PESEL - Empatia
hektary