jak wysłać informację w sygnity
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
jak wysłać informację w sygnity
jw pomóżcie
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚW, stypendia,FA
- Kontakt:
Re: jak wysłać informację w sygnity
Po zatwierdzeniu decyzji należy przejść do administracji, następnie wybrać usługi po czym wejść w rejestr powiadomień i kliknąć wyślij. Pozdrawiam.
-
- Praktykant
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Moje decyzje zostały wczoraj wysłane a dziś sprawdzam i w statusie mam "do ponownego wysłania", jak to teraz ponownie wysłać? Przyciski wyślij powiadomienie i anuluj powiadomienie są nieaktywne.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚR/SW/FA
- Kontakt:
Evita pisze:Po zatwierdzeniu decyzji należy przejść do administracji, następnie wybrać usługi po czym wejść w rejestr powiadomień i kliknąć wyślij. Pozdrawiam.
i to wszystko? nie trzeba potem nigdzie wchodzić i nic więcej robić? ja wczoraj miałam status wniosku "do wysłania", a dziś go nigdzie nie widzę
- Andzia87
- Referent
- Zajmuję się: ŚW,ŚR
- Kontakt:
nat910 pisze:Moje decyzje zostały wczoraj wysłane a dziś sprawdzam i w statusie mam "do ponownego wysłania", jak to teraz ponownie wysłać? Przyciski wyślij powiadomienie i anuluj powiadomienie są nieaktywne.
Mam tak samo. Doszłaś jak to zrobić??
Jeżeli robisz to co łatwe, Twoje życie będzie trudne. Jeśli robisz to co trudne, Twoje życie będzie łatwe. – Les Brown
-
- Praktykant
- Kontakt:
W rejestrze powiadomień należy zaznaczyć wysłane i tam powinno wszystko być. Jeżeli nie ma to proszę próbować raz jeszcze czyli cofnąć decyzję do opracowania następnie znowu ją zatwierdzić i wysłać. Jeżeli się nie naprawi to trzeba się konsultować z informatykiem. W moim przypadku tak było, ale czy to zasługa informatyka czy nie to nie wiem, wiem tylko, że się naprawiło i dziś działa.
-
- Podinspektor
- Zajmuję się: SR, FA, SW
- Kontakt:
jak wygląda wasza informacja, mozecie ją (treść) pokazac?
-
- Podinspektor
- Zajmuję się: SR, FA, SW
- Kontakt:
jak przechodziliscie do decyzji (inforamcji) to jaką utworzyliście podstawę prawną, uzasanienie?Evita pisze:W rejestrze powiadomień należy zaznaczyć wysłane i tam powinno wszystko być. Jeżeli nie ma to proszę próbować raz jeszcze czyli cofnąć decyzję do opracowania następnie znowu ją zatwierdzić i wysłać. Jeżeli się nie naprawi to trzeba się konsultować z informatykiem. W moim przypadku tak było, ale czy to zasługa informatyka czy nie to nie wiem, wiem tylko, że się naprawiło i dziś działa.
-
- Praktykant
- Kontakt:
Rządowy program "Dobry Start" to 300 zł jednorazowego świadczenia dla rodzin na dziecko rozpoczynające rok szkolny. To inwestycja w edukację polskich dzieci. Świadczenie dobry start finansowane jest ze środków budżetu państwa.
xxxx, 2018-07-04
INFORMACJA O PRZYZNANIU ŚWIADCZENIA DOBRY START
Pani/Pan
XYZ adres
Informacja
Zgodnie z art. 10 ust. 5-7 rozporządzenia Rady Ministrów z dnia 30 maja 2018 r. w sprawie szczegółowych warunków realizacji rządowego programu DOBRY START (Dz. U z dnia 1 czerwca 2018 r., poz. 1061), po rozpatrzeniu wniosku Nr xxxxx/07/2018 złożonego dnia 2018-07-03
Informuję o przyznaniu:
Świadczenia dobry start, na dziecko xyz, w kwocie 300.0 zł, jednorazowo.
Wypłata przyznanego świadczenia nastąpi do dnia 30 września 2018 roku.
UZASADNIENIE
Po rozpatrzeniu wniosku złożonego dnia 2018-07-03 o ustalenie prawa do świadczenia dobry start, stwierdzam,
że spełnione zostały warunki określone w rozporządzeniu Rady Ministrów z dnia 30 maja 2018 r. w sprawie szczegółowych warunków realizacji rządowego programu DOBRY START (Dz. U z dnia 1 czerwca 2018 r., poz. 1061).
Informacja wygenerowana automatycznie. Prosimy nie odpowiadać na
e-maila.
Gminny Ośrodek Pomocy Społeczenej
ul. xxxx
05-3xxxxx
tel. xxxxxx
Proszę bardzo to było w programie trochę dodałam zgodnie z zaleceniami z Ministerstwa i Rozporządzenia i gotowe.
xxxx, 2018-07-04
INFORMACJA O PRZYZNANIU ŚWIADCZENIA DOBRY START
Pani/Pan
XYZ adres
Informacja
Zgodnie z art. 10 ust. 5-7 rozporządzenia Rady Ministrów z dnia 30 maja 2018 r. w sprawie szczegółowych warunków realizacji rządowego programu DOBRY START (Dz. U z dnia 1 czerwca 2018 r., poz. 1061), po rozpatrzeniu wniosku Nr xxxxx/07/2018 złożonego dnia 2018-07-03
Informuję o przyznaniu:
Świadczenia dobry start, na dziecko xyz, w kwocie 300.0 zł, jednorazowo.
Wypłata przyznanego świadczenia nastąpi do dnia 30 września 2018 roku.
UZASADNIENIE
Po rozpatrzeniu wniosku złożonego dnia 2018-07-03 o ustalenie prawa do świadczenia dobry start, stwierdzam,
że spełnione zostały warunki określone w rozporządzeniu Rady Ministrów z dnia 30 maja 2018 r. w sprawie szczegółowych warunków realizacji rządowego programu DOBRY START (Dz. U z dnia 1 czerwca 2018 r., poz. 1061).
Informacja wygenerowana automatycznie. Prosimy nie odpowiadać na
e-maila.
Gminny Ośrodek Pomocy Społeczenej
ul. xxxx
05-3xxxxx
tel. xxxxxx
Proszę bardzo to było w programie trochę dodałam zgodnie z zaleceniami z Ministerstwa i Rozporządzenia i gotowe.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚR,ŚW, FA
- Kontakt:
czy taka informacja o przyznaniu świadczenia wymaga podpisu prezydenta/wójta lub burmistrza?
czy w informacji jest potrzebne oznaczenie organu przyznającego świadczenie?
czy w informacji jest potrzebne oznaczenie organu przyznającego świadczenie?
Oprócz jak wysłać informację w sygnity - Dobry Start (300+) przeczytaj również:
Rodo a 300+ złożony przez Empatię
Informacja o przyznaniu świadczenia
Wydruki rejestr PESEL -brak nazwiska ojca
weryfikacja dobry strat do systemu
W jaki sposób porządkujecie dokumenty?
świadczenie 300+ a koordynacja
wzór dezyzji odmownej na dobry start
Jak przekierować wniosek elektroniczny
300+ pełnoletni wychowanek kt. opuścił pieczę
upoważnienie zerknijcie czy jest dobrze
Świadczenie Dobry Start - metryczki