Jaką wydać decyzję - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 10 kwie 2014, 8:25

Co zrobić w przypadku kobieta składa wniosek niby mężatka niby nie tz. ma akt małżeństwa ale nie przedłożyła przed polskim USC wpisała we wniosku , ze męzatka . Jedno dziecko ma nazwisko ojca obcjokrajowaca drugie urodzone teraz ojciec nie znany. Musze dać odmowę bo napisała , ze nie da dochodów ojca . Czy dobrze myślę , ze musi dostarczyć dochody pomino , ze przed polskim urzedem jest panną .
Dorcia82

Napisano: 10 kwie 2014, 8:49

nie dajesz żadnej odmowy.
Wzywasz do dostarczenia dokumentów. W przypadku nie dostarczenia - pozostawienie wniosku bez rozpatrzenia.

Z jakiego kraju ma męża?
de Charette

Napisano: 10 kwie 2014, 8:57

Elmer z Albanii obecnie on zamieszkuje w Niemczech . Mam akt małżeństwa zagraniczny ona nie wpisała go do składu rodziny.To dziecko urodzone teraz wpisała ojciec nieznany
Czyli musze wezwać do zlożenia poslkiego aktu urodzenia tak ? Becik mam prosto bo nie była do 10 tyg. u lekarzea wiec daje odmowę a z rodz. mam problem .
Dorcia82

Napisano: 10 kwie 2014, 9:02

Wezwij ją do złożenia wyjaśnień i prawidłowego wypełnienia wniosku pod groźbą pozostawienia wniosku bez rozpatrzenia
de Charette

Napisano: 10 kwie 2014, 9:11

Nie doczytałem o co wnosi ta kobieta?
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
kronos79
Awatar użytkownika
VIP
Od: 19 lut 2014, 10:39
Zajmuję się:

Napisano: 10 kwie 2014, 9:18

Rodzinne i becikowe tylko tutaj odmowa bo nie ma zaśw. od lekarza
Dorcia82

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]