jaki numer decyzji po zwroceniu wniosku

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
ewa24
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

jaki numer decyzji po zwroceniu wniosku

Post autor: ewa24 »

w październiku złożony wniosek na SW, przekazany do marszałka. Teraz w kwietniu został odesłany z adnotacja - koordynacja w październiku, my właściwi od listopada.
Jak postępujecie w takich sprawach z nadawaniem numeru decyzji? Czy decyzja powinna mieć numer sprawy z 2017 roku czy powinnam jej nadać całkiem nowy numer?
Natalia.św
Starszy referent
Zajmuję się: Św
Kontakt:

Re: jaki numer decyzji po zwroceniu wniosku

Post autor: Natalia.św »

a z jakim nr zarejestrowany macie wniosek? Jak wpływa mi wniosek to go rejestruję np. 61/2018 i później taki nr ma moja decyzja.
ewa24
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ewa24 »

jak wpływa wniosek to go wpisujemy do spisu spraw GOPS.592....(nr kolejny ze spisu).2018.
Ten został wpisany w spis z 2017 roku i zanotowano ze zakończony bo przekazany z właściwością. A teraz się wraca ze to jednak my właściwi ale od listopada.
Natalia.św
Starszy referent
Zajmuję się: Św
Kontakt:

Post autor: Natalia.św »

to u mnie byłby taki nr decyzji, jaki był wpisany do rejestru. Wniosek zakończony nie jest skoro nie została wystawiona decyzja
ODPOWIEDZ