jakie postępowanie - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 11 gru 2014, 9:31

Witam,wiem że to nie jest miejsce na takie pytania ale mam nadzieje na odpowiedzi kompetentne a nie żarty bo jestem w sytuacji i nie wiem poprostu jak mam sie zachować a mianowicie opiekuje sie mamą która zapomina,jest nieobliczalna a jednocześnie ma czasem przebłyski świadomości,mama dostaje pocztą emeryture potem chowa wszystko w różnych miejscach,a potem mówi że ją okradziono,jak mam sie zachować,ja nawet jak znajde w końcu jakąś część kwoty oddaje bo przecież nie zabiore jakoś mi głupio a z drugiej strony wiadomo że obydwie łożymy na życie a z mojej pensji jest mi ciężko-mieszkamy razem.Jest mi ciężko psychicznie i smutno ciągle myśle jak zrobić żeby było dobrze,czy dobrze zrobie czy zle,chociaż co bym nie zrobiła i tak bedzie zle według mamy,dlatego prosze o porady bo naprawde nie wiem jak mam reagować w takiej sytuacji.Z góry dziękuje za poważne odpowiedzi.
katarzyna35

Napisano: 11 gru 2014, 9:39

ubezwłasnowolnij ją i sama odbiera emeryturę
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 11 gru 2014, 11:19

jak elmer,a do tego czasu poprostu bierz pieniadze jak znajdziesz,jeśli to jest taka choroba to niestety ale musisz ,taka osoba nie myśli już racjonalnie więc ty musisz myśleć za nią,przykre to ,aż boje sie pomyślec że może mnie to też spotkać na starośc eech
tycek

Napisano: 11 gru 2014, 11:41

Załatwić mamie przelew emerytury na konto i kartę do bankomatu którą ty będziesz dysponowała.
GRIZELDA

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x