jakie wydać pismo- co zrobić? - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 11 lut 2014, 11:39

kobieta złożyła wniosek o świadczenie pielęgnacyjne, tylko orzeczenia brakuje bo odwołała się i sprawa trafiła do sądu. Jakie wydać jej teraz pismo, bo ta sprawa może jeszcze potrwać trochę czasu?
~marz

Napisano: 11 lut 2014, 14:24

ja robię zawieszenie postępowania do czasu wydania postanowienia
~jola-ii

Napisano: 11 lut 2014, 14:37

przecież i tak jej byś wyrównała .. to po co teraz ten wniosek ???
ja bym napisała wezwanie pod rygorem nie rozpatrzenia wniosku
~ewalu

Napisano: 11 lut 2014, 15:01

Ta z wyznaczonym wcześniej terminem 14 dni, po tym pozostawienie bez rozpatrzenia i koniec...
~xyzźż

Napisano: 11 lut 2014, 15:04

i jak będzie nowe orzeczenie to złoży wniosek a ty wyrównasz od miesiąca złożenia na komisję
~ewalu

Napisano: 11 lut 2014, 15:06

odpowiadalam juz na ten post:) i nie ma mojej odpowiedzi:) normalnie dzis na forum grasuje jaki bies...
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 12 lut 2014, 16:02

złożyła wniosek bo radca prawny tak jej kazał. powiedział jej, że wypłata będzie zawieszona do momentu wyjaśnienia sprawy.
~marz

Napisano: 12 lut 2014, 16:13

wezwanie do dolaczenia aktualnego orzeczenia pod rygorem pozostawienia wniosku bez rozpatrzenia z informacja,ze jesli nie posiada orzeczenie,od ktorego sie odwoluje i to jest powodem niedostarczenia orzeczenia, to moze zawiesic postepowanie...jesli zlozy wniosek o zawieszenie - to zawiesic, jak nie zlozy i nie doniesie orzeczenia - bez rozpatrzenia
nowy wniosek o zasilek jak zlozy po otrzymaniu orzeczenia z odwolania i tak prawo bedzie ustalane od miesiaca zlozenia na komisje wiec zupelnie niepotrzebne bylo to zlozenie wniosku do was teraz...no ale jak zlozyla to tak jak napisalam trzebaby chyba postapic
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x