Jest dostępna nowa wersja POMOST Std

Wybrane tematy:
Potrzebna pomoc PCBiznes Prestiż w module Kadry i Płace. Jak cofnąć kontynuacje harmonogramu postanowienie sądu na umieszczenie w dps wyszukanie odwołań od decyzji
SYGNITY
Starszy inspektor
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
Kontakt:

Re: Jest dostępna nowa wersja POMOST Std

Post autor: SYGNITY »

Nie powinno, proszę o zgłoszenie na serwis.
Tomek
jopi

Post autor: jopi »

Tomaszu, jeszcze raz przedstawię jak to wygląda - w Pomost mam rodzinę pod nazwą np. Kowalski Jan 175 - obok to nr teczki i właśnie to mi pomost nie przyjmuje nawet już w tej nowej wersji, jeżeli usunę 175 to wtedy jest ok ale mi chodzi o to, że to jest dla mnie duże ułatwienie bo otwierając rodziny mam od razu widoczny nr teczki i wiem gdzie takową teczkę szukać w szafie.
SYGNITY
Starszy inspektor
Kontakt:

Uprzejmie ponawiam prośbę o zgłoszenie na serwis, wtedy sprawdzimy co się u Ciebie dzieje i przygotujemy dla ciebie Dedykowany Pakiet Poprawek.

P.S. A nie lepiej wstawić Ci ten numerek w informację "Numer teczki"? Wtedy jest porządek i w nazwie rodziny masz nazwę, a w numerze teczki - numer teczki. A numer teczki masz jako kolumnę na liście rodzin, zaraz obok kolumny z nazwą rodziny (dołączam rysunek) i możesz łatwo wyszukać rodzinę wg niego, wpisując ten numerek po prostu nad kolumną i POMOST Ci wyszuka właściwą rodzinę.
Tomek
jopi

O tym wiem Tomaszu ale mi poprzedni stan bardzo pasił, obecnie musiałabym zmieniać numery na teczkach dla ponad 700 rodzin. Dzięki za pomoc.
SYGNITY
Starszy inspektor
Kontakt:

Pomożemy chętnie
Tomek
jopi

Dzięki, po "łykendzie" wyślę, bo pilnie muszę zaraz w teren wyjechać a przez upał głowencja też nie pracuje jak należy. Pozdrówka z upalnego Dolnego Śląska.
ODPOWIEDZ