karta dużej rodziny - Świadczenia rodzinne

Strona 3 z 7    [ Posty: 70 ]

Napisano: 04 cze 2014, 11:13

Ja zrobiłam małą awanturkę i ma się tym zajmować pracownik socjalny, tylko, że do CAS-u nie mogę wejść, żeby zrobić to nieszczęsne sprawozdanie.
Ruda1
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 07 maja 2014, 10:45
Zajmuję się: FA/SR/SW/CP i wszelkie dodatki

Napisano: 04 cze 2014, 11:13

magda 83 pisze:JESCZE NAM KARTE DUŻEJ RODZINY DORZUCA I ZNAJDE SIE W PSYCHIIATRYKU........juz mam świadczenia , fundusz dłuzników, arhiwum , PŁATNIKA, sprawozsdania lity wypłat rozliczenia zapotrzebowania CHyBA JESZCZE MAŁO i tak pracownicy socjali z naszego osrodka twierdza zę mało, szla.....mnie tafi chyba
A mi socjalnie na złość robią z wywiadami, terminy na przeprowadzenie przekraczają...
Wypier... z tej roboty chyba, bo mam dość.
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 04 cze 2014, 11:19

heiland pisze:Ja jak Wy, na skraju wytrzymania.
jeszcze przychodzą petenci inteligenci co np. piszę ul. 3 V zamiast ul. 3 Maja :lol: :lol: :lol: :lol:
podoba mi się :lol:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 04 cze 2014, 11:22

tez mam dość socjalni się użalają nad sobą że dużo roboty a u nas kierwonik z pomocy robi wszystko za socjalnmych" listy wypłat soprawozdania zapotrzebowania wszystko co możeliwe , pracownice socj. nawet nie potrafią w CAS-ie się poruszać wysłać sprawiodania NIC ZUPEŁNIE NIC, u mnie nawet kierownik nie wie ile pienię dzy się zamawia NA RODZINNE, co to jest pomoc rządowa ma to w DU........IE
MAGDA 83

Napisano: 04 cze 2014, 11:26

u mnie tez socjalni nie umieją robić list wypłat .... bo.... bo.... nieumieją :shock: nie wspomnę o sprawozdaniach i zapotrzebowaniu na środki....
Zjem Ci Chleb
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 07 lip 2009, 15:01
Zajmuję się: PS/FA/AOON/OW/ŚW

Napisano: 04 cze 2014, 11:30

pracownik przede mną był na 1/2 etatu, miał ŚR, FA pełne, ZFŚS itd + za socjalnych wprowadzał wnioski do Heliosa, sprawozdania ich i wszytko związane z komputerem, jak on to robił to nie mam pojęcia :(
heiland
Awatar użytkownika
Administrator

Napisano: 04 cze 2014, 12:15

kurdę jakbym o naszych socjalnych czytała też w CASie - nie, nie bo ja tego nigdy nie robiłam..... sprawozdania robi kto inny, a ONI NICCCCC :shock:
basia3

Napisano: 04 cze 2014, 12:20

Jak mam sie od tej karty obronić mam SR, Fa, wszystkie sprawozdania robie jeszecze żywnosc wydaje - szok . podajcie jakieś argumenty dlaczego nie bo musze iśc sie tumaczyć
patula

Napisano: 04 cze 2014, 12:27

Na Emp@tię się przygotowałem, znaczy przed zrzuceniem jej na mnie, ale teraz ta KDR :/
Myślę nad argumentami :(
Właśnie wójt przekazał na kierowniczkę, a ona zaraz wybierze...
heiland
Awatar użytkownika
Administrator

Napisano: 04 cze 2014, 12:31

heiland pisze:Na Emp@tię się przygotowałem, znaczy przed zrzuceniem jej na mnie, ale teraz ta KDR :/
Myślę nad argumentami :(
Właśnie wójt przekazał na kierowniczkę, a ona zaraz wybierze...
mój wójt jeszcze nie podjął decyzji ..
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Strona 3 z 7    [ Posty: 70 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x