karty świadczeń - Świadczenia rodzinne

Strona 5 z 6    [ Posty: 58 ]

Napisano: 24 lip 2015, 10:34

Wiecie, są też tacy którzy przy podłączaniu nowego monitora, proszą o skopiowanie ikon ze starego pulpitu.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 24 lip 2015, 10:51

Boże ale nowość powiedziałeś a nie przyszło ci do głowy że to mogą być osoby starsze , pajacujesz w tej chwili a co ty taki jesteś alfa i omega bo masz 25-30lat ktoś się na tym nie zna i nagle musi włożyć swój nos w gorący sos ?
mm21

Napisano: 24 lip 2015, 11:06

pytanie z tymi kartami to tak na serio? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
yhymm

Napisano: 24 lip 2015, 11:14

mm21 pisze:ty taki jesteś alfa i omega bo masz 25-30lat
Troszeczkę więcej ;)
mm21 pisze:ktoś się na tym nie zna i nagle musi włożyć swój nos w gorący sos
No to niech się pozna. Co za problem? Kursy, szkolenia, dokształcanie, pogłębianie wiedzy - to jakby wynika z definicji zawodu.
Ostatnio zmieniony 24 lip 2015, 12:32 przez Iks, łącznie zmieniany 1 raz.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 24 lip 2015, 11:29

mm21 pisze: a nie przyszło ci do głowy że to mogą być osoby starsze
ale jakie to jest tłumaczenie .. ja mam > 20-30 .. chociaż starszą się nie czuję :lol: .... tak jak poznajesz nowe przepisy i musisz je zastosować w pracy .. najbliższe złotówka za złotówkę .. tak samo i inne narzędzia pracy należy opanować .. wiem, że jest to trudne .. ja też nie jestem super znawca komputera .. ale drażni mnie jak starsze koleżanki z góry zakładają , że to nie dla nich, bo ona są już "za stare" :roll: .. ale jak pokazać i wytłumaczyć to zdziwione : to takie proste jest :?: :shock: :lol:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 24 lip 2015, 13:09

mm21 pisze:Boże ale nowość powiedziałeś a nie przyszło ci do głowy że to mogą być osoby starsze , pajacujesz w tej chwili a co ty taki jesteś alfa i omega bo masz 25-30lat ktoś się na tym nie zna i nagle musi włożyć swój nos w gorący sos ?
Nie starsze, tylko głupsze lub leniwe.
Równie dobrze możesz powiedzieć, że nowych przepisów też nie będzie poznawać bo jesteś już stara?
Takie rzeczy tylko w urzędzie.
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
ludek
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 23 cze 2006, 14:51
Zajmuję się:

Napisano: 24 lip 2015, 14:05

jak ty nieludku tak wyglądasz na tym zdjęciu jak się wypowiadasz to tylko potwierdza twoją osobowość a starsze to nie znaczy głupsze mógłbyś od nich dużo się uczyć ?
mm21

Napisano: 24 lip 2015, 14:17

mm21 pisze:jak ty nieludku tak wyglądasz na tym zdjęciu jak się wypowiadasz to tylko potwierdza twoją osobowość a starsze to nie znaczy głupsze mógłbyś od nich dużo się uczyć ?
Bo też ludek tego nie powiedział, droga Pani. Powiedział natomiast, że osoby, o których pani Pisze nie radzą sobie z komputerami nie z powodu wieku, a głupoty i lenistwa.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
kronos79
Awatar użytkownika
VIP
Od: 19 lut 2014, 10:39
Zajmuję się:

Napisano: 24 lip 2015, 15:20

wygląd zewnętrzny w dużym stopniu wpływa na osobowość więc niech zacznie od siebie i spojrzy na to zdjęcie jak on wygląda :lol:
mm21

Napisano: 24 lip 2015, 15:27

Wygląd zewnętrzny wpływa na osobowość powiadasz?
Czyli co? Osoby z długim nosem to kłamcy a rudowłosi są fałszywi?
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
ludek
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 23 cze 2006, 14:51
Zajmuję się:

Strona 5 z 6    [ Posty: 58 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x