KDR i sie zaczęło.. - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 18 cze 2014, 10:59

pan składa wniosek o KDR- córka w sierpniu tego roku konczy 18 lat- uczy sie w szkole sredniej- za zasw. planowany termin ukończenia nauki czerwiec 2014
do kiedy przyznać do 18 r. ż. czy do końca trwania nauki??????
asia..

Napisano: 18 cze 2014, 11:01

a po co ci w ogóle zaświadczenie w takim przypadku kiedy kończy szkołe
do 18 r życia
ja fa

Napisano: 18 cze 2014, 11:08

zaśw dopiero po 18.r.z. jest potrzebne
Amely
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 26 maja 2014, 12:38
Zajmuję się:

Napisano: 18 cze 2014, 11:33

ja fa pisze:a po co ci w ogóle zaświadczenie w takim przypadku kiedy kończy szkołe
do 18 r życia
nadgorliwy Pan p[rzyniósł wszystko :)
dziwne to dla mnie troche żeby teraz przyznawać do sierpnia, a później co znowu nowa karta???

a w przypadku gdyby dziecko kończyło 18 lat w lipcu?? w sierp[niu składa wniosek o wydanie KDR- tylko kto mu da jakie zaświadczenie ze szkoły w sierpniu??
asia..

Napisano: 18 cze 2014, 11:49

asia.. pisze:
ja fa pisze:a po co ci w ogóle zaświadczenie w takim przypadku kiedy kończy szkołe
do 18 r życia
nadgorliwy Pan p[rzyniósł wszystko :)
dziwne to dla mnie troche żeby teraz przyznawać do sierpnia, a później co znowu nowa karta???

a w przypadku gdyby dziecko kończyło 18 lat w lipcu?? w sierp[niu składa wniosek o wydanie KDR- tylko kto mu da jakie zaświadczenie ze szkoły w sierpniu??
dadzą w każdej szkole bo rok szkolny trwa od 1 września do 31 sierpnia następnego roku, a wakacje to tylko przerwa w nauce
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 18 cze 2014, 12:18

bo ta cała kdr to po prostu kolejny niewypał
nie ma co sie zastanawiać
raz przyznajesz do ukończenia 18 r życia a raz do czasu kiedy kończy szkołe (wg zaświadczenia) nie wnikasz jaki to miesiac czy dzień tygodnia
ja fa

Napisano: 18 cze 2014, 12:23

niewypał straszny, bo kto z tych wielodzietnych rodzin będzie jechał na drugi koniec Polski żeby pójść do Muzeum albo kto z nich będzie kupował biżuterie Kruka albo garnitury Vistuli
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x