konto

Wybrane tematy:
Potrzebna pomoc PCBiznes Prestiż w module Kadry i Płace. Jak cofnąć kontynuacje harmonogramu postanowienie sądu na umieszczenie w dps wyszukanie odwołań od decyzji
ja123

konto

Post autor: ja123 »

Wprowadziłam decyzję- pomoc przyznana na trzy miesiące, sposób realizacji- czek. Decyzja zatwierdzona. W międzyczasie gostek doniósł numer konta i tu mam problem- wprowadzając numer konta, POMOST krzyczy że chce nowy numer decyzji, jeśli tak zrobię zdubluję harmonogram. (chyba :) chyba ze cofnąć zatwierdzenie decyzji...albo zostawić jak jest
mieliście coś takiego? może źle wprowadzam konto
SYGNITY
Starszy inspektor
Zajmuję się: pracuje w fabryce Pomostu :)
Kontakt:

Re: konto

Post autor: SYGNITY »

A gdzie wprowadzasz ten numer konta? Napisz co po kolei robisz, gdzie wchodzisz na które okna.
Tomek
ja123

po prawej stronie wchodzę w OSOBY, wybieram osobę, MODYFIKACJA, wprowadzam numer konta...zatwierdzam
SYGNITY
Starszy inspektor
Kontakt:

No to o jaki numer decyzji prosi POMOST ?
Tomek
ja123

numer decyzji musi być unikatowy....taki jest zapis
ja123

nie tak, sorki pomyłka- wprowadziłam tak: rodzina, teczka rodziny, szukam danej decyzji, decyzja z decyzji, i tam mi mówi nowy numer....logiczne że woła...a prościej zadam pytanie bo zagmatwałam i Pana i sama siebie- gdzie wprowadzić numer konta osobie która ma zatwierdzoną decyzję (na 3 miesiące: lipiec, sierpień wrzesień, z tym ze w lipcu poszło na czek a sierpień wrzesień chciałybyśmy na konto)
SYGNITY
Starszy inspektor
Kontakt:

No tak jak napisałaś, wchodzisz na listę osób i wprowadzasz nowe konto. Nie robisz nowej decyzji.
Tomek
SYGNITY
Starszy inspektor
Kontakt:

Załączam rysunek z pomocy dla Pomostu - najlepiej sobie znaleźć tam rozdział "Modyfikacja numeru konta bankowego" i poczytać.
pozdrawiam
Tomek
ja123

Dziękuję
ja123

Wprowadzam tak jak napisane, lecz PRZY KLIKNIĘCIU NA "SPRAWDŹ WYKORZYSTANIE KONTA" pojawia się komunikat "NIE ODNALEZIONO MIEJSC WYKORZYSTANIA KONTA"
ODPOWIEDZ