jak tam?
u mnie pod względem prawnym i finansowym ok, leżą tylko terminy bo nie było z kim robić

ale za zasoby ludzkie ja już nie odpowiadam
wszystko
w sumie to cały czas szykujemy materiały ale to bardziej wygląda na samokontrolę bo sobie jakies tabelki wymyślili i pracownicy muszą wszystko w nich opisać.
jak długo trwała kontrola?Oktawia pisze: ↑31 sty 2025, 13:43U nas tez podano nr wniosków i te trzeba było im udostępnić. Sprawdzali w sumie wszystko decyzja i wniosek szczegółowo, daty przelewów, czy osoba podpisująca była w pracy, upoważnienia, art. 10- zawiad. o wglądzie przed zł/zł i odm. i zmieniaj. decyzjami.
W sumie bardzo szczegółowa kontrola.
farciarzTom. pisze: ↑31 sty 2025, 13:35w sumie to cały czas szykujemy materiały ale to bardziej wygląda na samokontrolę bo sobie jakies tabelki wymyślili i pracownicy muszą wszystko w nich opisać.
Akurat nie my byliśmy koordynatorem BE tylko dodatki mieszkaniowe ale pracownicy z DŚR też to robili więc z grubsza coś tam wiem ale szczegółów kontroli nie śledzę
dzwonią , że jutro przyjeżdzają się przywitać, przedstawić upoważnienia, plan a ptm przybywają haha