Pani była w porządku, na koniec jak już mieli odjeżdżać Pani powiedziała, że pewnie nieprędko do mnie przyjadą, a na to Pan przecież są jeszcze zasiłki dla opiekunów.
A ja pracuję 5 lat i na oczy nie widzialem żadnej kontroli .... a może chciałbym raz ...żeby wiedzieć czy dobrze pracuję ... bo chyba kontrole od tego są....
zapomniałam dodać, że moja koleżanka miała pierwszą kontrole z FA we wrześniu tego roku .. było spoko
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Ja od 2006r. pracuje i miesiąc temu pierwsza kontrola. Panie powiedziały , że kontrole świadczeń są tak rzadko bo nikt tego nie chce robić ponieważ nasze przepisy są zbyt skomplikowane Ponad to dodały ze Pan M. prowadzący szkolenia powinien się uczyć od nas gdyż jego interpretacja przepisów jest dalece posunięta ale nie w tym kierunku w którym powinna, tak też to co on nam kazał robić było jedynym błędem wykazanym przez kontrole
No więc ja tez bym chciala z FAl mieć kontrole Nigdy nie mialam i nie wiem czy tak do końca wszystko gra A właściwie o co sie boję to czasokres spraw Nie wyrabiam w "niby" przewidzianych terminach