kontynuacja-jak ja rozumiec?
kontynuacja-jak ja rozumiec?
Witam. Mam malutki problem,nie rozumiem czy jezeli teraz robie pierwszy stopien studia tj.licencjat to aby kontynuowac nauke to bede musial isc dalej i robic drugi stopien tak? czy moge np. po zrobiueniu licencjatu isc do szkoly policealnej tj technikum fryzjerskie? w sumie to tak jakbym sie cofnał. Po skonczeniu technikum ekonomicznego zaczalem administracje za rok koncze i juz nie chce sie uczyc w tym kierunku pomyslalem wlasnie o studium fryzjerskim. czy ktos mial juz moze taka sytuacje?
Re: kontynuacja-jak ja rozumiec?
mozesz robić studium fryzjerskie i pomoc na kontynuowanie nauki będzie się należała
a u nas jest inaczej jesli ktoś ukończył jakieś studia a teraz chce iść do szkoły policealnej to juz nie przyznajemy pomocy
~pracownik ops czemu nie przyznajecie pomocy? Przepis mówi wyraźnie tylko o kontynuacji nauki czyli (uczeniu się) i krotnościach zmiany szkoły a nie mówi nic o tym, iż jak skończę jedną szkołę nie mogę zacząć następnej nawet niższej?
Co robicie np w sytuacji gdy ktoś jest na studiach i ich nie kończy bo nie daje sobie rady, odchodzi lub go wywalają i rozpoczyna naukę w szkole pomaturalnej. Również nie przyznajecie pomocy?
Co robicie np w sytuacji gdy ktoś jest na studiach i ich nie kończy bo nie daje sobie rady, odchodzi lub go wywalają i rozpoczyna naukę w szkole pomaturalnej. Również nie przyznajecie pomocy?
Oprócz kontynuacja-jak ja rozumiec? - Stare tematy przeczytaj również:
wypłata dla dziecka poniżej 7go roku życia
ustawa o pieczy - czy wejdzie w życie?
szkolenie z ustawy o pieczy zastępczej
szkolenie z pieczy zastępczej
skjladnica akt
Nowe niebieskie karty A,B,C,D Dz.U nr 209 poz 1245 z 13wrzesnia 2011
wynagrodzeenie
kontynuacja nauki
zawodowe wielodzietne przekształcanie
prosze o wyjaśnienie
nowa organizacja pcpr od 2012