kontynuacja św. pielęgnacyjnego - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 22 lis 2013, 13:45

Jeżeli kobieta pobierała na dziecko o zn. st. niepełnosprawności zas. pielęgnacyjny i św. pielęgnacyjne na stałe.. W październiku zrobiłam w systemie kontynuację wypłaty z. pielęgn. i św. pielęgnacyjnego . I poszło wszystko dobrze A dzisiaj robię listę na m-c XI 2013r. i jednej pani wygenerowło mi wypłatę zasiłku pielęgnacyjnego a nie wygenerowało mi wypłaty św. pielęgnacyjnego na XI 2013r. Nie wiem co jest grane. Ja podglądam dec. św. pielęgnacyjnego to tam w planie wypłat nie zrobiło mi kontynuacji św. pielg. Co mam teraz zrobić żeby poszło za m-c XI 2013r. św. pielęgnacyjne do wypłaty Proszę o pomoc. Dziwne bo zrobiło mi kontynuację planu wypłat do zas. pielęgnacyjnego na to dziecko a nie zrobiło mi ś. pielęgn.
~Lena

Napisano: 22 lis 2013, 14:02

POMOCY muszę zrobić wypłatę na XI 2013r. i nie wiem jak to naprawić
~Lena

Napisano: 22 lis 2013, 14:05

zmień decyzję ręcznie ( ja zrobiłam w takim przypadku decyzje z decyzji ) i jeszcze wypłać albo wypłacisz w grudniu z wyrównaniem
~ewalu

Napisano: 22 lis 2013, 14:06

sprawdzić dec która jest aktualna znaleźć ją w kontynuacjach planów i zrobić kontynuację na pewno jest nie zrobiona.
~tomek

Napisano: 22 lis 2013, 14:07

jak nie jest tak jak piszę to zrób tak jak pisze ewalu i taka dec posługiwać sie tylko w systemie i nie dawać jej klientowi
~tomek

Napisano: 22 lis 2013, 14:09

zmień w programie osobę składającą - to rodzic
~aga

Napisano: 22 lis 2013, 14:12

ja w zeszły roku tak miałam przy zp ... zrobiłam decyzję z decyzji nie podając daty końcowej i w tym roku poszły wszystkie z automatu :)
~ewalu

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x