Kontynuacja zasiłków - Oprogramowanie

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 11 sty 2010, 18:52

Witam! Jak zrobić kontynuację zasiłków stałych na 2010 roku,tak krok po kroku pomóżcie, bo nie wiem,po prostu nie wiem!!!! Dzięki!
~Renka

Napisano: 11 sty 2010, 21:02

Decyzję przyznającą zasiłek stały wystawia się zgodnie z orzeczeniem o niepełnosprawności czyli na stałe lub do...np 1 maja 2012. A aktualizację robi raz w roku, jeśli są zmiany to w tedy się uchyla decyzję, my tak robimy. O co dokładnie Tobie chodzi?
~ julka

Napisano: 11 sty 2010, 23:51

Chodzi mi dokładnie o to jak to zrobić w Pomoście, tam jest świadczenia - kontynuacja i co potem?To sa świadczenia realizowane na przelomie roku i nie wie, jak zrobić ichkontynuacje na 2010 rok
~Renka

Napisano: 12 sty 2010, 14:08

najłatwiej na tym oknie zaznaczyć wszystkie decyzje (CTRL-A) albo wybrane (Insert) i następnie przejść na listę zaznaczonych pozycji (CTRL-R). Pojawi się przycisk umożliwiający kontynuację planów na kolejny rok.
Przed wykonaniem tej czynności dobrze jest w roli Administratora wejść w menu Parametryzacja, Aktualne parametry systemowe, a następnie wybrać przycisk Inne parametry i ustawić parametr o nazwie Parametry wypłat z poprzedniego roku na \"tak\".

pytania o Pomost uprzejmie prosimy zadawać na forum na stronie
www.public.sygnity.pl/forums/
pozdrawiam
Tomek
~SYGNITY

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x