koordynacja
koordynacja
Osoba zgłosiła, że mąż wyjechał do pracy za granicę RP i prosi o wstrzymanie świadczen rodzinnych na dzieci. Wzywam ją do uzupelnienia dokumentow przed wyslaniem do ROPSu m.in. podanie miejsca pracy, rodzaj pracy czy termin wyjazdu i teraz pytanie - czy żądacie dokumentów w wersji już przetłumaczonej na język polski czy nie 

Re: koordynacja
nie żądam od nikogo żadnych dokumentów, wstrzymuje świadczenia z art. 155 - bez uzasadnienia - spełniam żądanie strony, proszę o wypełnienie formularza do ROPS - informacja od kiedy, gdzie itd. , robię ksero i wysyłam do ROPS. Jak i co będą potrzebowali kontaktują się z osobą zainteresowaną ( mamy mało roboty, jeszcze za ROPS będziemy pracowali)
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: koordynacja
bb1 pisze:nie żądam od nikogo żadnych dokumentów, wstrzymuje świadczenia z art. 155 - bez uzasadnienia - spełniam żądanie strony, proszę o wypełnienie formularza do ROPS - informacja od kiedy, gdzie itd. , robię ksero i wysyłam do ROPS. Jak i co będą potrzebowali kontaktują się z osobą zainteresowaną ( mamy mało roboty, jeszcze za ROPS będziemy pracowali)

ja też nie żądam żadnych dokumentów wystarczy mi oświadczenie strony: gdzie współmałżonek pracuje i mieszka i wysyłam do ROPS zapytanie z załączonym oświadczeniem
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Oprócz koordynacja - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
kpa
musi byc zawiadomienie o wszczeciu postepowania?
po...
KB,EWALU,IKS i inni Mędrcy podzielcie się dec. zm. ŚP!PROŚBA
3 % od ZDO
podstawa prawna decyzji - zmiana ŚP - problem
Jak ma wyglądać decyzja (pismo) o wypł.w formie rzecz.św.rod
glupia jestem pomoscie..a takie proste...
składki
nowe SZO
program sygnity - zmiany
Dz. U
szkoła
koordynacja
Od kiedy będzie wypłata wyrównania
samotne wychowywanie - zawarcie związku małżeńskiego