koordynacja

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
neta0000

koordynacja

Post autor: neta0000 »

witam, mam przypadek gdzie muszę uchylić decyzję na dwa miesiące oniewaz zachodziła koordynacja ...
Czy ktoś z was wie jak to zrobić?
Mysza85

Re: koordynacja

Post autor: Mysza85 »

Witam miałam, sytuację że musiałam zmienić decyzję tzn uchylić w części przyznającej prawo do świadczenia, ponieważ źle było przyznane zamiast od czerwca to system przyznał od kwietnia bo tak miał zaprogramowane żeby przyznawać z wyrównaniem. Robiłyśmy to poprzez zmianę decyzji,strona złożyła oświadczenie że wyraża zgodę na zmianę decyzji. A wypłacone pieniądze były potrącone z bieżących wypłat. Tylko nie wiem jak wygląda to u Pani?
neta00000

Re: koordynacja

Post autor: neta00000 »

Byla przyznana decyzja od kwietnia przyznająca Pani w czerwcu przyniosła zaświadczenie ze maz od kwietnia pracuje za granica. wysłano dokumenty do łodzi odesłali ze mamy wydać decyzje uchylająca ponieważ przez dwa miesiące zachodziła koordynacja. Z decyzja mam problem a co do zwrotu pewnie tez wezmę z bieżących wypłat .

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ