Koordynacja jak to rozgryść - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 25 maja 2016, 13:01

Wpłynął wniosek elektroniczny z zaznaczonymi punktami: przebywam poza granicami kraju i członek rodziny przebywa poza granicami kraju...
Rodzinka faktycznie mieszka za granicą (informacja za pośrednictwem poczty pantoflowej)
Drukuje taki wniosek i wysyłam do Marszałka czy np. pisze do nich maila (tel nie odbierają) żeby wskazali miejsce pobytu za granicą i wtedy wysyłam.
Przez empatię nie da się/ nie umiem przesłać wniosku chociaż jest coś takiego jak PRZEKIERUJ.
Proszę porady.
Aaaaa.

Napisano: 25 maja 2016, 13:09

odmowa z art 1 ust. 3
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 25 maja 2016, 13:34

Czyli nie wysyłam do Marszałka tylko od razu odmowa?
Aaaaa.

Napisano: 25 maja 2016, 13:36

a jaka tu koordynacja? koordynacja to jest jak wnioskodawca mieszka w PL a członek jego rodziny przebywa za granicą
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 25 maja 2016, 13:41

Dziękuję Tom.
Aaaaa.

Napisano: 25 maja 2016, 14:48

A ja wysłałem do ROPSu (wniosek przesłany elektronicznie ale jako że mieliśmy problemy z serwerem, empatią etc to Sygnity nam go przesłało w formie .pdf) :lol: . Będą mieli ze mnie ubaw ale cóż, świeżak w tych sprawach jestem (dodam że kobieta wnioskuje tylko na drugie dziecko).
voodoo

Napisano: 25 maja 2016, 15:05

ja wysłałam do ROPS taki sam wniosek, bo dzwoniłam i ONI TEZ CHCĄ ZEBY WYSYŁAĆ WNIOSKI, NIE MOŻNA SAMEMU WYDAWAĆ DECYZJI Z WNIOSKEIM Z ZAGRANICZNYMI DANYMI,
DODAJE DZWONIŁAM DO ropsu I KAZALI PRZESŁAĆ
Nowa 21

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x