KORDYNATOR RODZINNEJ PIECZY ZASTĘPCZEJ
Re: KORDYNATOR RODZINNEJ PIECZY ZASTĘPCZEJ
WITAM,
podtrzymuję temat,
1. napisałm pismo do rodzin z prośba o wypełnienie wniosku,
2. następnie prośba o wyrażenie opini art. 77 ust 2
3. mam przygotowaną dokumentację dotyczącą wizyt w rodzinach,
Pytanie: ile razy jeździcie do tych rodzin? Rozumie się że jak rodzina lub dzieci problemowe to często.
Kiedy zaczynacie pisać opinie do sądu, czy po 6 miesiącach pracy jako koordynator i 3 (gdy małe dziecko?) ja już pisałam takie opinie pracując jako pracownik socjalny w tamtym roku na zlecenie organizatora, i np. we wrześniu była ostatnia opinia i czy mam pisać kolejną w marcu? Mimo że pracę jako koordynator zaczęłam w styczniu. Czy pisać w czerwcu?
Do niektórych rodzin nie ma szans dostać się zimą, teren górzysty, bardzo złe warunki, to co z nimi robić?
podtrzymuję temat,
1. napisałm pismo do rodzin z prośba o wypełnienie wniosku,
2. następnie prośba o wyrażenie opini art. 77 ust 2
3. mam przygotowaną dokumentację dotyczącą wizyt w rodzinach,
Pytanie: ile razy jeździcie do tych rodzin? Rozumie się że jak rodzina lub dzieci problemowe to często.
Kiedy zaczynacie pisać opinie do sądu, czy po 6 miesiącach pracy jako koordynator i 3 (gdy małe dziecko?) ja już pisałam takie opinie pracując jako pracownik socjalny w tamtym roku na zlecenie organizatora, i np. we wrześniu była ostatnia opinia i czy mam pisać kolejną w marcu? Mimo że pracę jako koordynator zaczęłam w styczniu. Czy pisać w czerwcu?
Do niektórych rodzin nie ma szans dostać się zimą, teren górzysty, bardzo złe warunki, to co z nimi robić?
Oprócz KORDYNATOR RODZINNEJ PIECZY ZASTĘPCZEJ - Stare tematy przeczytaj również:
sprawozadnia MPiPS oraz rzeczowo-finansowe
turnus reh. ze środków PFRON
Turnus Rehabilitacyjny
ZWROT CZĘŚCI DOCHODÓW OD GMINY Z TYT ODPŁATNOŚCI RODZ. NATURALNEJ DO GMINY I POWIATU
pilne! poszukiwana rodzina dla 2 dzieci
oparcie społeczn-wyniki
szkolenia i pytania......
dodatek dla dziecka niepełnosprawnego
Usamodzielniana wychowanka rodz. zas.
zgłoszenie dziec do adopcji
Ustawa z dn. 27.04.2012 o zmianie ustawy o wspieraniu oraz niektórych innych ustaw
MOW a urlopowanie
ustalanie odpłatności pełnoletnim w pieczy
pomoc pieniężna na usamodzilnienie
Pracownik socjalny
kontynuacja nauki