królowa forum jest tylko jedna - DZIBAR
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: królowa forum jest tylko jedna - DZIBAR
nie wiem jakie kierują toba intencje i po co ten post, ale mnie uczono, ze \"kto sie wywyzsza bedzie ponizony\" dlatego uwazam, że mam takie same prawa jak inni pracownicy socjalni i nie uwazam, ze jestem kims lepszym, a to, ze jestem aktywna to kwintesencja wielu czynników ( w tym charakteru i pewnie tez kwestia moich umiejętności ) - jeżeli chcesz zwrócić na mnie uwagę i zajac mój czas to powiem tylko raz - dzięki takim jak ty szlifuję swój profesjonalizm ( oczywiscie ponosze też tego koszty zdrowotne, ale ponieważ jestem chrześcijanką to wierzę, że Bóg dajac komuś zadanie - daje też siły aby je wykonać:)
Dzidka
fajnie nie truj i wklej coś ,, pozytywnego \" bo cały czas jestes nośnikiem ,, złych wiadomości \" a ilu jest zdołowanych przez te twoje wklejki? nie zastanawiałaś się?
w kraju jest źle a może przez pozytywne myślenie będzie odrobinkę lepiej?
w kraju jest źle a może przez pozytywne myślenie będzie odrobinkę lepiej?
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
co się dziwisz dzibar, wchodzę na forum i tylko dzibar i dzibar, dyskutuje, wkleja i wszędy pełno ciebie i zaprawdę jesteś królową tego forum.
o tak zaiste jest nią i włada niepodzielnie. Adam przez chwilę chciał ją zdetronizować swoim chamstwem ale Dzibar dała odpór i biedny z podkulonym ogonem poczłapał w strone zachodzącego słońca.....przepraszam eh łza w oku sie kręci. Walcz adamie jeszcze nie wszystko stracone i ty możesz zostać królową. Odwagi
Oprócz królowa forum jest tylko jedna - DZIBAR - HYdE PaRK przeczytaj również:
TV Trwam w multipleksie
Jaki biznes prowadzi Dzidka?
sklonowali żywe zarodki ludzkie
WIĘCEJ S E X U RODACY
jesteś użytkowikiem forum - CZYTAJ to do ciebie
Pytanie
Czy Dzidka ma fiksacje?
list otwarty do...kogo?
Co to za burdel sie tu dziś zrobił kur...a?!
Zdzicha walnij kielicha
przerwa na kawusię
przerwa na kawusię
co myślicie o paniusiach z opieki - fajne som:)
jestem uzależniony od pączków z opieki - pomocy
jestem AA - dajcie się napić
jestem uzależniona od łopieki - pomocy