inna ola nie zgadzam się, w książkach można znaleźć różne interpretacje naszych artykułów poparte przykładami z życia, wzory decyzji z których zawsze można coś podpatrzeć
jeśli ktoś poważnie podchodzi do swojej pracy to z pewnością nie pożałuje zakupu. Nie są to może tanie książki ale w ramach samorozwoju myślę że warto w nie zainwestować
ja tez uważam ze sa takie sobie te książki mamy chyba ze 2 takie niektóre przykłady banalne rozpisane na kilka stron a takie zagmatwane jak czasami mamy to tam ani słowa o nich nie znajdziesz
Książka taka sobie - nie ma w niej konkretnych interpretacji przepisów owszem jest kilka przykładów praktycznych ale bardzo prostych , na temat koordynacji nic nie ma, szo i śp przepisane z ustawy, jest np. opisany problem ale nie ma żadnych podpowiedzi jak go rozwiązać. Dla mnie ważny jest rozdział -wzruszenie ostatecznej decyzji administracyjnej i trochę skorzystałam (oczywiście bez konkretów). Natomiast bardzo mi się podoba że jest dużo wzorów pism i decyzji. Dla początkujących polecam.