książka - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 12 mar 2014, 10:52

Czy warto kupic książkę Piotra Mrozka Świadczenia rodzinne
wydawnictwa C.H. Beck?
~bogus

Napisano: 12 mar 2014, 12:05

ponawiam pytanie
~bogus

Napisano: 12 mar 2014, 12:05

ponawiam pytanie
~bogus

Napisano: 13 mar 2014, 20:58

dla mnie jest super,
~ola

Napisano: 13 mar 2014, 21:44

wg mnie nie warto kupować żadnych książek odnośnie świadczeń rodzinnych
~inna ola

Napisano: 14 mar 2014, 0:36

inna ola nie zgadzam się, w książkach można znaleźć różne interpretacje naszych artykułów poparte przykładami z życia, wzory decyzji z których zawsze można coś podpatrzeć
jeśli ktoś poważnie podchodzi do swojej pracy to z pewnością nie pożałuje zakupu. Nie są to może tanie książki ale w ramach samorozwoju myślę że warto w nie zainwestować ;)
~mona

Napisano: 14 mar 2014, 10:02

Książek mamy kilka i uwierz mi, że na niewiele sie przydają.
Szkoda kasy.
~Zoja

Napisano: 14 mar 2014, 10:09

ja tez uważam ze sa takie sobie te książki mamy chyba ze 2 takie niektóre przykłady banalne rozpisane na kilka stron a takie zagmatwane jak czasami mamy to tam ani słowa o nich nie znajdziesz
~ja

Napisano: 14 mar 2014, 10:41

Książka taka sobie - nie ma w niej konkretnych interpretacji przepisów owszem jest kilka przykładów praktycznych ale bardzo prostych , na temat koordynacji nic nie ma, szo i śp przepisane z ustawy, jest np. opisany problem ale nie ma żadnych podpowiedzi jak go rozwiązać. Dla mnie ważny jest rozdział -wzruszenie ostatecznej decyzji administracyjnej i trochę skorzystałam (oczywiście bez konkretów). Natomiast bardzo mi się podoba że jest dużo wzorów pism i decyzji. Dla początkujących polecam.
~mmmm

Napisano: 14 mar 2014, 11:19

W dobie dostępu do internetu, tego typu publikacje wydają się być chybione.
~ja

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x