Jaki dział w waszych Urzędach bedzie się zajmował KDR ?
Prosze podzielcie się
ale ci fajni mała mii, ja powiedziałam swoje szefowej że nie będę robić drugiego etatu za gratis, że jak mam to robić to niech szuka na to kasy.mała mii pisze:pracownicy socjalni
no u nas teraz to ZDO, za chwile zacznie sie- wnioski na FA i ZR wiec naprawde- nie zazdroszczeanetag pisze:ale ci fajni mała mii, ja powiedziałam swoje szefowej że nie będę robić drugiego etatu za gratis, że jak mam to robić to niech szuka na to kasy.mała mii pisze:pracownicy socjalni
no my tez mamy teraz zdo, potem okres zasiłkowy a do tego ja sama robię całą egzekucję dłużników, co wydaje mi się być ważniejsze niż ta cholerna karta. i dlatego u nas powinna robić to pani która ma stypendia bo ona siedzi nic nie robi cały rok praktyczniemała mii pisze:no u nas teraz to ZDO, za chwile zacznie sie- wnioski na FA i ZR wiec naprawde- nie zazdroszczeanetag pisze:ale ci fajni mała mii, ja powiedziałam swoje szefowej że nie będę robić drugiego etatu za gratis, że jak mam to robić to niech szuka na to kasy.mała mii pisze:pracownicy socjalni