Kto się podpisuje - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 19 lut 2015, 14:41

kto u was podpisuje zawiadomienia,wezwania itp?? kierownik czy pracownik??
edna

Napisano: 19 lut 2015, 14:42

wszystko kierownik
madzix
Podinspektor
Od: 08 gru 2014, 13:14
Zajmuję się:

Napisano: 19 lut 2015, 14:42

ja :)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 19 lut 2015, 14:55

decyzje kierownik a wszystkie inne pisma??? wszczęcia, zawiadomienia, wezwania do dostarczenia dokumentów, wezwania do wyjaśnień??????????ja może masz jakieś upoważnienie?/
asiek

Napisano: 19 lut 2015, 14:57

decyzje kierownik , inne pisma ja , mam upoważnienie ..
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 19 lut 2015, 15:00

a ja nie mam upoważnienia a prowadze post.wyjasniające, przed wydaniem dec.wysyłam wezwaniado świadków, zawiadomienia itp kto ma się podpisać
edna

Napisano: 19 lut 2015, 15:03

nie masz upoważnienia do prowadzenia postępowania ?!
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 19 lut 2015, 15:09

mam upowanienie do prowadzenia postepowania ale w instrukcji mamy zapisane że wszystkie pospisy składa kierownik, mytylko na wnioskach, przyjętych pismach itp.
edna

Napisano: 19 lut 2015, 15:42

edna pisze:a ja nie mam upoważnienia a prowadze post.wyjasniające, przed wydaniem dec.wysyłam wezwaniado świadków, zawiadomienia itp kto ma się podpisać
Podpisać może ktoś kto ma upoważnienie. Upoważnienie ma moc obowiązującą "na zewnątrz"

edna pisze: w instrukcji mamy zapisane że wszystkie pospisy składa kierownik, mytylko na wnioskach, przyjętych pismach itp.
Instrukcja ma charakter wewnętrzny - jeśli zgodnie z nią nie możesz podpisywać wytworzonych dokumentów, pytanie, po co Ci w ogóle upoważnienie. Ale wewnątrz ona wiąże, nie powinnaś nic podpisywać. Jeśli jednak to zrobisz, postępowanie nie jest obarczone wadą, bo masz do tego upoważnienie.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
kronos79
Awatar użytkownika
VIP
Od: 19 lut 2014, 10:39
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x