"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
gonia789 pisze:skąd mam wiedzieć takie rzeczy? gdzie to jest zapisane?
moja księgowa wszystko oddaje i mi każe uznawać jako podlegające zwrotowi...
dobra księgowa
no dobra dobra jak widać...
na przykładzie zwrotu zdo - nienaleznie pobrana kwota za luty 2017, należnośc główna 92,85 odsetki 0,18. czyli powinna oddac tylko te 0,18 do urzędu wojewódzkiego, tak?
Pamiętaj tylko, ze to Ty masz obowiązek poinformować księgową co jest za jaki okres. Moja księgowa np. chce zawsze kopie decyzji na nienaleznie pobrane i wtedy widzi co i za jaki okres oddać.
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę." Kodeks Hammurabiego