ktoś zostaje po godzinach? - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 10 lis 2015, 17:12

jw. ;)
szkodagadać

Napisano: 11 lis 2015, 21:04

niestety tez zostajemy, mamy okolo tysiąc wniosków decyzje robimy we dwie.. aż sie boje co bedzie jak dojdą rodzicielskie..
Madga45

Napisano: 11 lis 2015, 21:07

W poprzednich tygodniach pracowałam po 60-70 godzin tygodniowo, napisałam decyzje do wszystkich złożonych wniosków, pozostały mi do rozpatrzenia te złożone 9-go i 10-go listopada. Pozdrawiam wszystkich pracujących w świadczeniach rodzinnych. :D :D
a12

Napisano: 12 lis 2015, 8:21

ja sama na FA i ŚR w sumie koło 300 wniosków mam ogarnięte zostały pojedyncze sprawy
nie zostawałam i nie zostaje
mam swoje życie poza pracą
gasiak

Napisano: 12 lis 2015, 8:27

a12 pisze:W poprzednich tygodniach pracowałam po 60-70 godzin tygodniowo,
Zapłacą Ci za te nadgodziny, oddadzą wolne dni czy dałaś się bez mydła wydymać na własne życzenie?
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 12 lis 2015, 9:05

Dostanę premię
a12

Napisano: 12 lis 2015, 9:10

czyli dałaś się wydymać :lol:
za nadgodziny to się dostaje pensję extra albo odbiór wolnego, premia może być swoją drogą ;)
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 12 lis 2015, 21:09

Nie wszystko przeliczam na pieniądze, jest jeszcze satysfakcja z dobrze wykonanej pracy
a12

Napisano: 12 lis 2015, 21:19

Satysfakcja mija od razu kiedy przychodzi klientka i drze się, czemu jej zasiłek zabrałam albo kiedy ma pretensje bo nie ma wypłaconych świadczeń w listopadzie chcoć w listopadzie złozyła wniosek. A prawie codziennie zostaje ok 3 godz dłużej w pracy, jestem sama na FA i SR i nikt mi nie podziękuje, za poświęcanie mojego życia prywatne, a wręcz przeciwnie, każdy ma pretensje dlaczego jeszcze decyzji nie dostał
FSociety

Napisano: 13 lis 2015, 7:59

a12 pisze:Nie wszystko przeliczam na pieniądze
Czyli dałaś się wydymać podwójnie, bo uważasz, że twój cenny czas wolny jest w wyłącznej dyspozycji pracodawcy który dodatkowo nie musi ci za to płacić. Sama z siebie robisz niewolnika - i bez dorabiania ideologii, że "nie wszystko za pieniądze", akurat praca powinna być za pieniądze, a takim działaniem robisz niedźwiedzią przysługę wszystkim twoim kolegom i pracownikom w całej Polsce, uczysz pracodawców, że mogą z pracownikiem robić co chcą i oczekiwać nadgodzin za darmo. Twój brak szacunku do siebie powoduje, że twój przełożony też cię nie szanuje i traktuje jak przedmiot. Wiesz, że nie tak dawno ludzie naprawdę przelewali krew, żeby ktoś miał prawo do płatnego urlopu i 40 godzinnego tygodnia pracy?
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x