Potrzebny jest powszechny alert, bo sytuacja zaczyna śmierdzieć obojętnością. A to może zaowocować powtórką z pisowskiej rozrywki - pisze Kuba Wojewódzki w tygodniku \"Wprost\" w artykule skierowanym do czytelników w wieku 18-24 lat.
Dziś, na tydzień przed wyborami, Polsce potrzebny jest apel, taki sam jak cztery lata temu, gdy nawet poza granicami kraju ustawiały się długie kolejki młodych Polaków, by znowu sprowadzić ojczyznę na mapę nowoczesnej Europy. Potrzebny jest powszechny alert...
https://wybory.wp.pl/title,Wojewodzki-ap ... caid=1d20e
Jeśli PO wytacza takie armaty, znaczy się jest obawa klęski skompromitowanego układu politycznego platformersów. Moim zdaniem Polska zasługuje na klęskę PO. Po klęsce tego ugrupowania może nam być tylko lepiej.
Kuba Wojewódzki Apeluje
Re: Kuba Wojewódzki Apeluje
Można PISu nie lubić, i każdy ma do tego prawo.Jak się spojrzy nie na politykę,ale np. na podejście do świadczeń i do pomocy ludziom,to wszyscy tylko nie PO.
P.S.A już jak taki \"autorytet\" jak Wojewódzki apeluje,to faktycznie - wszyscy tylko nie PO
P.S.A już jak taki \"autorytet\" jak Wojewódzki apeluje,to faktycznie - wszyscy tylko nie PO
\"Moim zdaniem Polska zasługuje na klęskę PO. Po klęsce tego ugrupowania może nam być tylko lepiej.\"- święte słowa
~Adam
PO lub Palikot.
Waham się ale ktoś z nich dostanie mój głos.
PO to najmniejsze obecnie zło a Janusza cenię za odwagę. Zgadzam się też z nim w sprawach kościoła.
Teraz wy:)
Bluźnisz.
PO lub Palikot.
Waham się ale ktoś z nich dostanie mój głos.
PO to najmniejsze obecnie zło a Janusza cenię za odwagę. Zgadzam się też z nim w sprawach kościoła.
Teraz wy:)
Bluźnisz.
Oprócz Kuba Wojewódzki Apeluje - HYdE PaRK przeczytaj również:
Przystań na Skarpie - film
Oni PÓjdą na Wybory .... A Ty ?
Zdecydowałem. Głosuję na...
Yaro się wyrobił
Wybory 2011 - Zrób se test
nie wiem co robić
Terra_Nova odcinek_1
Kto zrobi dobrze pomocy społecznej?
Adasiu jesteś młody to pomóż starszej koleżance której zostało 5 lat do emeryturki
zapraszam na zakupy i do współpracy
ile waży wasz dyrektor
Koniec REM
jak żyć
Nadchodzi wojna
Ustawa o dostępie do informacji publicznej
TVP Wybory Polaków