kurator

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
nowa123

kurator

Post autor: nowa123 »

znalazł się dłużnik dla którego był ustanowiony kurator ds. doręczeń, co w tym przypadku zrobić ma kurator i OPS
nowa123

Re: kurator

jeszcze jedno co zrobić z TW , wydane wcześniejsze ( zanim zaginął) zostały przez US zwrócone. Czy ponownie wydać TW za wszystkie okresy i przekazać do aktualnego US .
nowa123

pomocy , proszę!!1
Selenit

Post autor: Selenit »

Dołączam się do pytania - podpowiedzcie coś prosimy
Selenit

Post autor: Selenit »

Czy mógłby ktoś wrzucić wzór wniosku o odwołanie kuratora, bo dłużnik się odnalazł? Może chociaż niech ktoś wskaże jak ma wyglądać taki wniosek
ewelinaS

Post autor: ewelinaS »

........... dnia 2013-11-08
SĄD REJONOWY W TURKU
III WYDZIAŁ RODZINNY I NIELETNICH

Wnioskodawca: Burmistrz ...........
Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej
Ul. ................

Uczestnik postępowania: Sławomir xxxxxx

WNIOSEK
O ZWOLNIENIE Z FUNKCJI KURATORA DLA NIEOBECNEGO

Wnoszę o zwolnienie Pani xxxxxxxxxxxxxxx ur. dnia 1981-02-07 w........... zam. ul. Wyszyńskiego 11/94,..... z funkcji kuratora dla nieobecnego Sławomira xxxxxxxxxxxxxxx syna Stanisława ur. dnia 1964-07-23 w Radwańcu

UZASADNIENIE

W dniu 30.09.2013r do tutejszego Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w ...... zgłosił się Pan Sławomir xxxxxxxxxxxx i oświadczył, iż przebywa na terenie Gminy ......., jednakże jest osoba bezdomną. Pracownik socjalny przeprowadził z w/w wywiad środowiskowy. W/w została doręczona korespondencja.

Załączniki:
1)Protokół z przekazania korespondencji
2) Oświadczenie Pani xxxxxxxxxxxxxx

Ja pisałam coś takiego dołączyłam protokół z przekazania korespondencji i Sąd zwolnił z funkcji kuratora
ODPOWIEDZ