w sprawozdaniu w liczbie dłużników w gminie program podaje mi liczbę dłuzników aktualnych ,których wierzycielki biorą obecnie FA oraz tych dłuzników ,których wierzycielki już nie biorą Fa i nie wiem jak wy podajecie czy tylko aktualnych dłużników bo wcześniej w sprawozdaniu powdawało i liczyło tylko tych co biorą aktualnie FA więc nie wiem co mam podać.
I jedna uwaga, bardzo cenna myślę - nie wszystko, co robi program jest dobre. Bardzo często zdarza się, że robi ŹLE, ble i wtedy trzeba ruszyć głową. Nie ma nic lepszego niż samodzielne, logiczne, zdrowe myślenie.
Oczywiście, rozwijając i uprzedzając pytania, nie wykazujemy dłużników przebywających w ZK. Nie wykazujemy tych, którzy mają kuratora. Nie wykazujemy tych, wobec których wysłaliśmy wniosek o ustalenie adresu do KS.
PS. nigdy nie sprawdzałem co podaje Nemezis (jak sprawdziłem co podaje w części F to mnie krew zalała i od tej pory liczę ręcznie - wg Inforu nie da się zrobić dobrego programu w tej części) i nie mam zamiaru sprawdzać. Życie mi miłe a ciśnienie mam ustabilizowane. Po co podnosić?
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare