Liczba dłuzników - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 07 sty 2016, 12:56

w sprawozdaniu w liczbie dłużników w gminie program podaje mi liczbę dłuzników aktualnych ,których wierzycielki biorą obecnie FA oraz tych dłuzników ,których wierzycielki już nie biorą Fa i nie wiem jak wy podajecie czy tylko aktualnych dłużników bo wcześniej w sprawozdaniu powdawało i liczyło tylko tych co biorą aktualnie FA więc nie wiem co mam podać.
aga 1212

Napisano: 07 sty 2016, 15:09

ja zawsze podawałam liczbę dłużników, których wierzycielki aktualnie pobierają FA, ale teraz po zmianach to już w sumie nie wiem??

Może ktoś odpowiedzieć na to pytanie??
abc

Napisano: 07 sty 2016, 15:12

viewtopic.php?f=45&t=207197922

Ludzie, przecież to jest takie proste :(

I jedna uwaga, bardzo cenna myślę - nie wszystko, co robi program jest dobre. Bardzo często zdarza się, że robi ŹLE, ble i wtedy trzeba ruszyć głową. Nie ma nic lepszego niż samodzielne, logiczne, zdrowe myślenie.
kawa i ciasto

Napisano: 07 sty 2016, 15:14

Oczywiście, rozwijając i uprzedzając pytania, nie wykazujemy dłużników przebywających w ZK. Nie wykazujemy tych, którzy mają kuratora. Nie wykazujemy tych, wobec których wysłaliśmy wniosek o ustalenie adresu do KS.
kawa i ciasto

Napisano: 07 sty 2016, 15:26

a dlaczego nie wykazujemy dłużników z ZK?

PS. nigdy nie sprawdzałem co podaje Nemezis (jak sprawdziłem co podaje w części F to mnie krew zalała i od tej pory liczę ręcznie - wg Inforu nie da się zrobić dobrego programu w tej części) i nie mam zamiaru sprawdzać. Życie mi miłe a ciśnienie mam ustabilizowane. Po co podnosić?
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x