likwidacja stanowiska
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
likwidacja stanowiska
Witam
Jak jest u Was czy już coś wiecie? od kiedy likwidowane jest u Was stanowisko?os stycznia czy od czerwca? rozmawiał już z wami ktoś oficjalnie?
Jak jest u Was czy już coś wiecie? od kiedy likwidowane jest u Was stanowisko?os stycznia czy od czerwca? rozmawiał już z wami ktoś oficjalnie?
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: likwidacja stanowiska
Ze mną jeszcze nikt nie rozmawiał, a mam w etacie tylko 500+ (było też 300+)...Chyba niedługo sama zapytam bo ta niepewność jest ciężka.
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
u nas też cisza jest. ale może dlatego że u nas nie było przyjęcia do 500 plus wszystko było robione w ramach posianych osób.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Pracownik socjalny
- Kontakt:
U nas też nie było przyjęcia na 500 plus. Byłam zatrudniona na innym stanowisku i zostałam przesunięta na 500 a na moje miejsce przyjęli dziewczynę. Argument był taki, że 500 plus lepiej żeby obsługiwał pracownik z doświadczeniem. Teraz jak zabierają świadczenie do ZUS to nie ma już argumentów, że pracownik doświadczony tylko, że jest likwidacja stanowiska.
-
- Podinspektor
- Zajmuję się: koordynacja
- Kontakt:
Przeglądam ogłoszenia i nie ma żadnych ofert do rodzinnych / wychowawczych, zatem wszyscy już wiedza, ale jest cisza przez burzą, czy PIS znajdzie większość. Wydaje się, że tak, projekt właśnie dzisiaj ma pierwsze czytanie w sejmie, więc pójdzie szybko. Jak przyklepią, to się wszyscy obudzą, na razie jeszcze się łudzą.
https://www.kasarodziny.pl/
-
- Referent
- Zajmuję się: SW, FA, ŚR, DS sprawozdania listy wypłat
- Kontakt:
no to nie fajnie by cię załatwiliebk pisze: 08 wrz 2021, 8:06 U nas też nie było przyjęcia na 500 plus. Byłam zatrudniona na innym stanowisku i zostałam przesunięta na 500 a na moje miejsce przyjęli dziewczynę. Argument był taki, że 500 plus lepiej żeby obsługiwał pracownik z doświadczeniem. Teraz jak zabierają świadczenie do ZUS to nie ma już argumentów, że pracownik doświadczony tylko, że jest likwidacja stanowiska.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Pracownik socjalny
- Kontakt:
Już mnie załatwili niestety.urzędas pisze: 10 wrz 2021, 8:17no to nie fajnie by cię załatwiliebk pisze: 08 wrz 2021, 8:06 U nas też nie było przyjęcia na 500 plus. Byłam zatrudniona na innym stanowisku i zostałam przesunięta na 500 a na moje miejsce przyjęli dziewczynę. Argument był taki, że 500 plus lepiej żeby obsługiwał pracownik z doświadczeniem. Teraz jak zabierają świadczenie do ZUS to nie ma już argumentów, że pracownik doświadczony tylko, że jest likwidacja stanowiska.
-
- Referent
- Zajmuję się: SW, FA, ŚR, DS sprawozdania listy wypłat
- Kontakt:
a już wiesz że ty odejdziesz? u nas były stanowiska łączone SR FA SW i teraz powiedzieli ile osób od stycznia zostanie ale personalnie dopiero powiedzą jak zostanie ogłoszona ustawa tak przynajmniej Kierownictwo powiedziało
-
- Praktykant
- Zajmuję się: SW
- Kontakt:
U nas juz oficjalnie powiedziano, że jak wejdzie ustawa to wypowiedzenie. Nie mamy co liczyc na odprawy bo nie ma u nas 20 osób zatrudnionych. Czyli po 5 latach kop w dupę i papa
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ale od kiedy nie pracujecie? od stycznia? czy od czerwca?gotek890 pisze: 10 wrz 2021, 10:07 U nas juz oficjalnie powiedziano, że jak wejdzie ustawa to wypowiedzenie. Nie mamy co liczyc na odprawy bo nie ma u nas 20 osób zatrudnionych. Czyli po 5 latach kop w dupę i papa
Oprócz likwidacja stanowiska - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
Czy ojcu który ma ograniczoną władze należy się 500+
Kto rozpatruje wniosek?
Potrącenie rodzinnego z 500+ Program Sygnity
Potrącanie z 300+ po przejeciu ZUS
Nowe dziecko a wniosek 2019/2021
przekazanie dec.uchyl. i nowy ops ma żądać zwrotu
Potrącenie- problem z odsetkami?
PRZESŁANIE DO WOJEWODY
pomóżcie podwójne awizo
pomóżcie podwójne awizo
koordynacja pomocy
o przejściu do ZUS z innej perspektywy