lista zatwierdzona a raportu brak - Oprogramowanie

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 05 sie 2013, 10:46

mam zatwierdzoną listę wypłat za lipiec (z. okresowy). Jak robię raport za lipiec z okresowych to pojawia się ostrzeżenie ze nie znaleziono i raport się nie robi?
czy gdzieś coś jeszcze powinnam zaznaczyć ? pozostałe zatwierdzone listy (na z. stały, celowy itp) wychodzą w raporcie a okresowy nie chce.
~ena

Napisano: 05 sie 2013, 11:25

po odebraniu zasiłków należy kliknąć potwierdź listę lub raportach odklikąć kropkę wyliczonych według objaśnień a nie zrealizowanych (tak jest w POMOST)
~aga

Napisano: 05 sie 2013, 11:36

to jest Pomost. Mam potwierdzone listy po wypłacie. A gdzie dokłądnie odznaczyć tę kropkę wyliczonych według objaśnień? gdzie tego szukać?
~ena

Napisano: 05 sie 2013, 11:59

Jaki konkretnie raport robisz? pozdr
~Tomek

Napisano: 05 sie 2013, 12:14

Próbuję zrobić raport z wykonanych świadczeń za lipiec - zasiłek okresowy. nie wychodzi
~ena

Napisano: 05 sie 2013, 12:19

No dobrze ale który raport. Napisz po kolei przez jakie przyciski na jakie okno wchodzisz i co na nim zaznaczasz.
~Tomek

Napisano: 05 sie 2013, 12:38

Próbuję zrobić raport zrealizowanych świadczeń.
Wchodzę w : raporty - analiza zrealizowanych świadczeń - miesiąc:lipiec 2013- wybieram zasiłek okresowy- wykonaj raport
~ena

Napisano: 05 sie 2013, 12:40

I pokazuje ze nie znaleziono rekordów.
Listy wszystkie mam zatwierdzone. Nie wiem czy ma wpływ to ze zatwierdzałam te listy 5.08 2013 a wypłata była 25.07.2013
~ena

Napisano: 05 sie 2013, 12:47

Analiza zrealizowanych świadczeń działa wg faktycznej daty potwierdzenia wypłaty - ponieważ jest to raport zgodby z księgowością. Jeśli więc potwierdziłaś listy 5 sierpnia to raport za miesiąc lipiec oczywiście niczego nie wykaże. Musisz go wykonac za sierpień. Ale jeśl wypłata była faktycznie w 27 lipca, to taką datę powinnaś podać jako datę potwierdzenia wypłaty. Można to cofnąć w roli Administratora i poprawić na właściwą datę.
~Tomek

Napisano: 05 sie 2013, 13:10

ok ale jak w roli administratora mam zmienić tę datę? w co muszę wejśc, jak wchodzę w tę listę to wszystkie okna są już nieaktywne
~ena

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x