literatura

Wybrane tematy:
ŚDS a wywiady środowiskowe po 15.11.2021 JAK LICZYĆ FREKWENCJĘ W KLUBIE SENIORA Obok Lasu - dom opieki dla osób starszych Czy mogę skierowac do ŚDS klub seniora - czy może tam być oddelegowany pracownik socjalny OPS? ŚDS- likwidacja odpłatności a waloryzacja
ODPOWIEDZ
~Beata

literatura

Post autor: ~Beata »

Szanowni forumowicze, zwracam się do Was z prośbą o pomoc w znalezieniu odpowiedniej literatury dotyczącej wykluczenia społecznego ludzi starych . Moja praca licencjacka dotyczy właśnie tego tematu. Licząc na Państwa doświadczenie mam nadzieję, że jakoś uporam się z tym problemem. Ponieważ bardzo długo pracuję, nie mam kiedy wyruszyć do biblioteki która znajduje się 50 km od mojego miejsca zamieszkania. Mając konkretne pozycje mogłabym zamawiać je w tych instytucjach i pisac pracę. Proszę nie sądzić , że to wygodne i to wynika z mojego lenistwa, staram sie wykorzystać wszelkie mozliwe środki dostępne w mojej sytuacji. Mój adres e-mail to [email protected]. Będę wdzięczna za jakiekolwiek materiały i podpowiedzi. Serdecznie pozdrawiam!!
~grazyna

Re: literatura

Post autor: ~grazyna »

Beato, bardzo dobry podręcznik: Podstawy gerontologii społecznej z 2006 roku Barbara Szatur-Jaworska, Piotr Błędowski, małgorzata Dzięgielewska, wydawca: Oficyna Wydawnicza ASPRA-JR, 03-982 Warszawa, ul. Dedala 8, tel. 0 602 247 367.
pozdrawiam, życzę powodzenia. Jeżeli jeszcze cos znajdę, to Ci napiszę.
Grażyna.
~prac.socjal.

Re: literatura

Post autor: ~prac.socjal. »

korzystałam z tej książki
ODPOWIEDZ