Witam, podczas logowania do systemu sygnity wyskakuje komunikat "Błąd wywołania metody: 'isSystemInfoConsistentExt'". Czy miał ktoś taki problem? Wszystko zaczęło się od wczytywania wczorajszych wniosków z 300+ ... najpierw mielił, później się zawiesił i wyrzucał,a teraz nie chce się w ogóle zalogować.
U mnie się loguje ale te wnioski, które się wczoraj nie chciały wczytać, dalej się nie wczytują - jak ktoś napisał wnioski "nowych" osób, nieznanych serwerowi.
U nas też problemy z logowaniem wcześniej z wczytaniem wniosków. Z tego co zauważyłam, to u nas nowe osoby się wczytują, a system ma problem ze starymi. Mam 3 takie przypadki, ale może być więcej. Za każdym razem musiałam wyłączać komputer, bo program się zacinał.
Mam to samo, od rana wydrukowałam 3 wnioski, z czego wczytał się jeden i system padł. Zamykam program z poziomu menedżera zadań, bo jak się zawiesi to nawet nie da się zamknąć - i otwieram ponownie, ale nadal dupa blada.
No cóż, chciałam ciężko pracować od rana, a że się nie da, to ja już nic na to nie poradzę