Ludzie nastraszcie mnie!!! - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 05 lut 2016, 23:15

Po długiej przerwie (od grudnia 2014 - panował jeszcze stary rząd) w sierpniu wracam do pracy. Bardzo proszę o nastraszenie mnie tak z grubsza jakie nowe rzeczy mnie czekają w prowadzeniu świadczeń rodzinnych i FA. Co się zmieniło, jaką zmianę/nowość uważacie za najgłupszą w sensie technicznym, czyli że czort wie jak to prowadzić w programie i wogóle interpretować. Po przejrzeniu informacji na stronie MRPiPS stwierdzam, że trochę tego będzie... Strach się bać.
jakolo

Napisano: 06 lut 2016, 8:42

nie bój ... :D .. strachem nic nie ogarniesz ... :lol:
1. Emp@tia .. działa jak chce ... "w Peselach" nie mam ani jednego dziecka .. u jednej osoby o składki prosiłam od 4 stycznia i w końcu wysłałam pismo
2. zł/zł ... do dzisiaj nie wiem czemu ma to służyć ... chyba tylko zubożeniu pracowników jak i świadczenie rodzicielskie ... pociecha taka, że program póki co dobrze liczy ... nie wiem jak będzie gdy zaczną się np. zwroty
3. no i krzyk o 500+

witaj na pokładzie :D :D :D :D :D :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 06 lut 2016, 20:50

ewalu pisze:nie bój ... :D
No nie mamy sobotę godzinę 7:42 a Ewalu do kawki przegląda nowości na forum - to normalnie jest pracocholizm
zuzzanna

Napisano: 07 lut 2016, 9:33

zuzzanna pisze:
ewalu pisze:nie bój ... :D
No nie mamy sobotę godzinę 7:42 a Ewalu do kawki przegląda nowości na forum - to normalnie jest pracocholizm
:lol: :lol: :lol: :lol: do pracoholizmu mi daleko ... do kawusi fakt ... :D :D :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 08 lut 2016, 9:14

a ja po dwóch latach wróciłam od stycznia, bo myślałam, że nic gorszego niż okres zasiłkowy mi się nie trafi :D
ha ha do tej pory zastanawiam się, co mnie podkusiło. :) A mój kochany mąż mówił żebym się nie spieszyła... Dziewczyny, warto słuchać swojej większej połówki!!
ventus
Stażysta
Od: 04 paź 2015, 13:41
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x