Ma ktoś może wzór wniosku o wydanie

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
~Teresia

Ma ktoś może wzór wniosku o wydanie

Post autor: ~Teresia »

zaświadczenia na którym są wszystkie wypłacane świadczenia dot. rodzinnego, alimentów, pomocy społecznej ,opieki zastępczej, poradnictwa specjalistycznego, dodatów mieszkaniowych, składek na ubezpieczenie , mam klienta który pobiera w/w swiadczenia i prosi zaświadczenia ale nie mam tego wniosku a muszę podpiąc w jego akta to jest uniwersalny wzór ,wiem że jakaś drukarnia posiada ten wniosek ale nie moge jej namierzyć.
~kiki

Re: Ma ktoś może wzór wniosku o wydanie

Post autor: ~kiki »

https://pap-com.bo.pl/

tu jest w zakładce sw. rodzinnych
~Robin

Post autor: ~Robin »

niedawno miałem ten sam problem mogę tylko potwierdzić to co napisała kiki z tego co zauważyłem są dwie strony druga to www.pap-com.info.pl ,mają naprawdę świetne druki miło, przyjaźnie i przede wszystkim bdb. dopracowane , wzór wniosku o który pytasz znajduje się w zakładkach pomoc społeczna, fundusz alimentacyjny oraz świadczenia rodzinne.
~Olka

Post autor: ~Olka »

dodam tylko że na tej stronie widać postępy firma rozwija się na + co jakiś czas wrzucają nowośći które bardzo ułatwiają pracę Ośrodkach Pomocy trzeba tylko co jakś czas odwiedzać i pzeglądać zawartość, wpółpracujemy z nimi już dość długo.
~Teresia

Post autor: ~Teresia »

Zamówiłam na dniach mają być dzięki za strony
ODPOWIEDZ