macierzynski
macierzynski
wotam,
Zlozyla Pani wniosek o swiadczenie wychowawcze w styczniu 2017 r. z dokumentow wynika ze maz ma swoja dxialalnosc od 2013 r. zona zaczela prace od listopada 2015r okres próbny i umowe na 2 lata dostała w lutym 2016 r. w czerwcu urodzilo sie dziecko i matka jest na urlopie maciezynskim gdzie pobiera mniejsze wynagrodzenie niz miala w pracy. mam dylemat ktory dochód brac pod uwagę ?
dziekuje i pozdrawiam
Zlozyla Pani wniosek o swiadczenie wychowawcze w styczniu 2017 r. z dokumentow wynika ze maz ma swoja dxialalnosc od 2013 r. zona zaczela prace od listopada 2015r okres próbny i umowe na 2 lata dostała w lutym 2016 r. w czerwcu urodzilo sie dziecko i matka jest na urlopie maciezynskim gdzie pobiera mniejsze wynagrodzenie niz miala w pracy. mam dylemat ktory dochód brac pod uwagę ?
dziekuje i pozdrawiam
- voodoo
- Inspektor
- Zajmuję się: ŚW
- Kontakt:
Re: macierzynski
Jeżeli jest w stosunku pracy to zaświadczenie za marzec 2016r.
tak wlaśnie zrobiłam zaswidczenie netto za marzec i liczyłam netto, lecz Pani przyniosła nastepne zaświadczenie za styczen 2017 r i kwota jest pomniejszona( macierzyński )
ja bym wzięła za grudzień, no chyba że po tym okresie próbnym było świadectwo pracy....
Popieram VOODOOvoodoo pisze:Re: macierzynski
Post autor: voodoo » 42 min temu
Jeżeli jest w stosunku pracy to zaświadczenie za marzec 2016r.
Oprócz macierzynski - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
ROPS
Sygnity- uzysk po wydanej decyzji
ROPS uchylenie w okresach
DO EWALU I ELMER POMOCY .
składka zdrowotna
EZAR a sprawozdanie
Odpowiedź od marszałka, pomóżcie
od kiedy uchylic decyzje ??
koordynacja - uchylenie 500+
Sprawozdanie Sygnity
przekazanie do innego organu 500+
M-ne spr. ze św. wych. za I 2017 - do kiedy? łódzkie
Sprawozdanie rzecz-fin za styczeń 2017 - komunikat?
wynajem mieszkania
zaznaczanie uzysku Sygnity
wniosek