Majestat
Re: Majestat
@~Julka ZAPRAWDĘ? A SKĄD TAKA WIEDZA Z SAMOOCENY?
Julka weź swoje wypociny pod pachę nie będzie tak śmierdziało.
Widza innych siebie BRON, tylko nie my, choć chamy first class.
Julka weź swoje wypociny pod pachę nie będzie tak śmierdziało.
Widza innych siebie BRON, tylko nie my, choć chamy first class.
Tak jest, wszyscy, którzy wzięli się za siebie, nie muszą wylewać pomyj na pomoc społeczną
@~Roman/ Bowiem nie muszą zwracać się do majestatu pomocy społecznej o to co ustawa przewiduje po spełnieniu kryteriów. Jednak nie wiele osób rodzin zwłaszcza na północy kraju, ma ten komfort możliwość i zaplecze by móc otrzymać zatrudnienie.
Zaś majestat zawsze ma zapewniona możliwość i dostęp do zatrudnienia czyli zasada nepotyzmu.
Zaś majestat zawsze ma zapewniona możliwość i dostęp do zatrudnienia czyli zasada nepotyzmu.
czegoś o słowach, które używasz
https://pl.wikipedia.org/wiki/Nepotyzm
https://pl.wikipedia.org/wiki/Nepotyzm
A iluż to wypasionych wychowawców domów dziecka, ośrodków wychowawczych produkuje sieroty i niedostosowanych, tylko po to zeby mieć ciepłe posadki. Nie wspomną już o więzieniach - naprodukowali tych przestępców że hej! To jest dopiero monarchia i CCCP !
Czy lekarze odpowiadają za to, że ludzie chorują? Nauczyciele odpowiadają za to, że są ludzie głupi? Żołnierze za to, że są wojny? Pracownicy socjalni odpowiadają za wszelkie zło świata tego? Moim zdaniem trochę za całe zło tego świata pracownicy socjalni odpowiadają. Bardziej jednak odpowiada za to zło Rząd, który rządzi. Parlament, który stanowi prawo oraz radni, którzy reprezentują głos mieszkańców w samorządach województwa, miasta, gminy stanowiąc prawo, które powinno ułatwić życie nasze we wszystkich jego aspektach.
sami sobie wystawiacie d.e.b.i.l.e świadectwo: nepotyzm to zatrudnianie rodzin i kolesi zatem zamknij japę i nie sącz mi z wikipedii haseł bowiem czym jest Wikipedia?
Z moich informacji i to nie za posłannictwem Wikipedii \"Nepotyzm (z łacińskiego nepos - bratanek), pierwotnie system uprzywilejowania swoich krewnych przez papieży. W znaczeniu potocznym faworyzowanie krewnych (bliskich przyjaciół) przy rozdziale stanowisk i godności.\"
Tak lekarze odpowiadają / w Polsce/ w większości za to, ze ludzie chorują bo nie umieją leczyć. Tak Nauczyciele odpowiadają za brak możliwości przekazania wiadomości uczniom, bo nie wiedzą jak dobrać się rozwydrzonemu uczniowi. Czy wiesz co obecnie się wyrabia na uczelniach? K.u.r.e.s.t.w.o nie nauka i zaliczanie dosłownie i w przenośni. Tak wojsko odpowiada za wojny, bo wojsko ma ochraniać nie toczyć wojny za inny kraj w interesie innego mocarstwa/ Afganistan/
Patrzę i widzę jak majestat pomocy społecznej i gminy broni swojej błękitnej krwi rzucając hasła patologii swojej grupy zawodowej. tak, macie racje rząd ale wy tez z rządu się wywodzicie bo w nim pracujecie/ pośrednio/ ZAPOMNIELIŚCIE O JEDNYM O ZAPISIE KPA ART 7, 8 i 9. Zaś na szkoleniach macie specjalne godzinki z tematu \" jak zbyć klienta vel petenta stekiem bzdur i głupimi uzasadnianiami pism\" Po wtóre zawsze i9 wszędzie utwierdzani jesteście w swojej nieomylności.
Z moich informacji i to nie za posłannictwem Wikipedii \"Nepotyzm (z łacińskiego nepos - bratanek), pierwotnie system uprzywilejowania swoich krewnych przez papieży. W znaczeniu potocznym faworyzowanie krewnych (bliskich przyjaciół) przy rozdziale stanowisk i godności.\"
Tak lekarze odpowiadają / w Polsce/ w większości za to, ze ludzie chorują bo nie umieją leczyć. Tak Nauczyciele odpowiadają za brak możliwości przekazania wiadomości uczniom, bo nie wiedzą jak dobrać się rozwydrzonemu uczniowi. Czy wiesz co obecnie się wyrabia na uczelniach? K.u.r.e.s.t.w.o nie nauka i zaliczanie dosłownie i w przenośni. Tak wojsko odpowiada za wojny, bo wojsko ma ochraniać nie toczyć wojny za inny kraj w interesie innego mocarstwa/ Afganistan/
Patrzę i widzę jak majestat pomocy społecznej i gminy broni swojej błękitnej krwi rzucając hasła patologii swojej grupy zawodowej. tak, macie racje rząd ale wy tez z rządu się wywodzicie bo w nim pracujecie/ pośrednio/ ZAPOMNIELIŚCIE O JEDNYM O ZAPISIE KPA ART 7, 8 i 9. Zaś na szkoleniach macie specjalne godzinki z tematu \" jak zbyć klienta vel petenta stekiem bzdur i głupimi uzasadnianiami pism\" Po wtóre zawsze i9 wszędzie utwierdzani jesteście w swojej nieomylności.
https://www.alert24.pl/alert24/1,84880,9 ... czyc_.html przyszła kadra pomocy społecznej. https://www.uniface.pl/Polski-student-Ni ... biac-a1583 poszukiwani przez pomoc społeczną.
Moder co twoim zdaniem świadczy o wulgarności? Chamstwo, powiązania czy też kolesiostwo? Obecnie nawet pospolite nasze polskie przekleństwo doczekało się nobilitacji z sejmowej mównicy, zaś czy inne z innych postów wulgaryzmy będą tak namiętnie usuwane jak moje wpisane w odwecie? NIE. Bowiem tak jak ten portal, sam jesteś w patologii swojej grupy zawodowej zapomnieli wszyscy o art 54 konstytucji jak i 63 tejże ustawy.
Nie nie chrzań mi tu, że mogę jak mi się nie podoba, zmienić portal, mogę ale nie muszę, jak uznanie administracyjne w przyznawaniu pomocy z majestatu.
Moder co twoim zdaniem świadczy o wulgarności? Chamstwo, powiązania czy też kolesiostwo? Obecnie nawet pospolite nasze polskie przekleństwo doczekało się nobilitacji z sejmowej mównicy, zaś czy inne z innych postów wulgaryzmy będą tak namiętnie usuwane jak moje wpisane w odwecie? NIE. Bowiem tak jak ten portal, sam jesteś w patologii swojej grupy zawodowej zapomnieli wszyscy o art 54 konstytucji jak i 63 tejże ustawy.
Nie nie chrzań mi tu, że mogę jak mi się nie podoba, zmienić portal, mogę ale nie muszę, jak uznanie administracyjne w przyznawaniu pomocy z majestatu.
Oprócz Majestat - HYdE PaRK przeczytaj również:
Protest NSZZ Solidarność
zasilek pielegnacyjny dotyczy kruterium dochodu
Czy zasilek pielegnacyjny oraz dod. mieszkaniowy sa zaliczane do kryterium dochodu?
Permanentna inwigilacja!
Polska Prezydencja w UE
Masochości i sadyści
wielka prosba
dla księżniczki mej
GDZIE JEST DZIBAR
na pracowników socjalnych
między wrażliwością a zajadłością
Wolna 23 szuka z mopsu
Gdzie chodzicie na balety
Jak tam święta Mopsiary??
Polak, Węgier dwa bratanki ...