MAŁGORZATA OSOBNE LISTY - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 19 ]

Napisano: 09 cze 2014, 10:32

Małgorzata prosze powiedz jak zrobiłaś osobno listy ja mam program Signity BŁAGAM
ARKA

Napisano: 09 cze 2014, 13:23

generujesz osobne listy i zaznaczasz to co cię interesuje
jaaaa

Napisano: 09 cze 2014, 13:25

A JAK MAM W PLANIE WYPŁAT NA 27 CZERWCA I TEŻ SĄ ODSETKI TO ONE MI WYJDĄ NA LISCIE RAZEM TAK MI SIE WYDAJE
ARKA

Napisano: 09 cze 2014, 13:40

a tego jeszcze nie wiem, bo jeszcze u nas nie ma wyrównań. ludzie dopiero zaczęli składać wnioski. z resztą u nas większość rolników więc i tak nie dostaną, jeżeli okaże się, że w KRUSie z urzędu ubezpieczeni są.
no ale raczej wyjdą Ci, no ale to chyba dobrze. sądzę, że w jedną kwotę zbiją Ci się.
ale to wygeneruj listę i nie zatwierdzaj. póki nie zatwierdzisz to możesz dodawać i usuwać pozycje.
jaaaa

Napisano: 09 cze 2014, 13:54

ARKA pisze:zrobiłaś osobno listy ja mam program Signity
wygeneruj listę i jak masz zakładkę "rodzaj wniosku" zaznacz tylko zasiłek dla opiekuna - wtedy wyjdzie kwota zdo plus odsetki,
a jak chcesz osobną listę na zdo i odsetki, to oprócz tego ze w zakładce" rodzaj wniosku" zaznaczysz tylko zasiłek dla opiekuna oraz w zakładce "pozostałe świadczenia" - zaznacz same " odsetki ustawowe, o których mowa w art. 2 ....

ja zrobiłam najpierw osobną listę na odsetki, a potem wygenerowałam listę na zasiłek dla opiekuna
Małgorzata
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 09 maja 2014, 9:18
Zajmuję się:

Napisano: 09 cze 2014, 14:16

MAŁGORZATA A JAKI NUMER NADAJESZ DECYZJI BO JA MAM JEDEN WNIOSEK I NA NIEGO DWA ŚWIADCZENIA ZALEGŁE I OBECNE JAK TY ROBISZ PROSZE O POMOC
ARKA

Napisano: 09 cze 2014, 14:21

PRÓBOWAŁAM WYGENEROWAĆ LISTE OSOBNO NA ODSETKI ALE NIE MAM POZYCJI ODSETKI JAK MAM ZAZNACZYĆ SKORO NIE MA TYLKO ZASIŁEK DLA OPIEKUNA SYGNITY PROGRAM S
ARKA

Napisano: 09 cze 2014, 14:30

ARKA pisze:PRÓBOWAŁAM WYGENEROWAĆ LISTE OSOBNO NA ODSETKI ALE NIE MAM POZYCJI ODSETKI JAK MAM ZAZNACZYĆ SKORO NIE MA TYLKO ZASIŁEK DLA OPIEKUNA SYGNITY PROGRAM S
ale weszłaś na zakładkę :"pozostałe świadczenia" - odsetki to 2 pozycja w tej zakładce, jest to zakładka obok zakładki "rodzaj wniosku"
chyba ze nie masz ściągniętej aktualizacji, bo to już były chyba 3 poprawki w sygnity odnośnie twego zasiłku
ARKA pisze: JAKI NUMER NADAJESZ DECYZJI BO JA MAM JEDEN WNIOSEK I NA NIEGO DWA ŚWIADCZENIA ZALEGŁE I OBECNE
przyjmowałam jeden wniosek ( w którym można było zaznaczyć zalegle i bieżące) i wydaje jedna decyzje, na wyrównanie i na bieżące, a numer mam nadany, z tego co wiem to "rozszerzone zostało śp",
Małgorzata
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 09 maja 2014, 9:18
Zajmuję się:

Napisano: 09 cze 2014, 14:35

MAŁGORZATA MOZESZ PRZESŁAC MI WZÓR TAKIEJ DECYZJI BO NIE WIEM CZY MAM DOBRZE PROSZE MAŁGOSIU NA ADRERS [email protected]
ARKA

Napisano: 09 cze 2014, 14:44

witam przepraszam ze sie wtrace do uzytkownika jaaaa prosze przeczytac posty pod tytułem w końcu co z rolnikami ustawa jedna a kazdy urzednik co innego jest to bardzo nie sprawiedliwe pozdrawiam
gosc

Strona 1 z 2    [ Posty: 19 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x