mam dosc tego CAS-a :( - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 08 kwie 2014, 9:32

Ciagle mi przerywa połączenie , wszystkie zmiany ktore probuje zapisac , nie zapisuje .Juz dzis mialam 4 podejscia do tego badziewia.Czy u Was tez tak sie dzieje ? Jakies przeciazenie , czy cus ...:/
nowaja

Napisano: 08 kwie 2014, 9:41

ja tez mam dośc, jak juz mi sie uda coś zrobić to miele sie pół dnia, albo zrywa połączenie. Ponadto wychodza mi jakies błedy, gdzie nigdy ich nie miałam
agga

Napisano: 08 kwie 2014, 9:42

niestety ta aplikacja działa tragicznie, nie ma dnia żeby nie było informacji o przerwie technicznej; w ogóle nie można tam się dostać ; MASAKRA ! ; firma Sygnity ewidentnie nie stanęła na wysokości zadania !
gopsianka
Referent
Od: 07 kwie 2014, 13:27
Zajmuję się:

Napisano: 08 kwie 2014, 9:45

moim zdaniem , powinni wydluzyc termin sprawozdan, bo jak tak dalej bedziemy przekazywac to do konca kwietnia moze nam przemieli Ps. Juz myslalm, ze tylko u mnie cos nie tak idzie :)
nowaja

Napisano: 08 kwie 2014, 10:04

u mnie to nawet sprawozdanie nie chce sie wczytac, beznadzieja
nika41

Napisano: 08 kwie 2014, 10:12

Ja jeszcze nie wysyłałam, na razie cierpliwie czekam, może jutro spróbuję i dołącze do niezadowolonych.
Ruda1

Napisano: 08 kwie 2014, 10:14

a ja wczytałem.
Tylko nastąpił problem przy następnym wejściu. Nagle znikły wprowadzone dane....
de Charette

Napisano: 08 kwie 2014, 10:15

hehehe....troche mnie pocieszyliscie :D
nowaja

Napisano: 08 kwie 2014, 10:20

jenyyy mi juz wczytuje jedno sprawozdanie dobre 20 minut i dalej nie jest wczytane grrrrrr
nika41

Napisano: 08 kwie 2014, 11:16

gopsianka pisze:niestety ta aplikacja działa tragicznie, nie ma dnia żeby nie było informacji o przerwie technicznej; w ogóle nie można tam się dostać ; MASAKRA ! ; firma Sygnity ewidentnie nie stanęła na wysokości zadania !
Bo jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego
I tak mogło być gorzej. Ciesz sie , że nie robi tego Assecco (Prokom).
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
ludek
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 23 cze 2006, 14:51
Zajmuję się:

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x