mąż w więzieniu - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 15 wrz 2015, 14:19

mąż jest w więzieniu od 2014 roku ale nie wiem gdzie - składając wniosek pani kazała mi udokumentować gdzie on przebywa - jak mam to ustalić i czy oni mops nie moga tego zrobic
mamuśka w domu

Napisano: 15 wrz 2015, 14:25

urzednik moze wystosowac pismo do centralnej bazy w warszawie i tam sie dowie gdzie szanowny malzonek przebywa
bxbxbx

Napisano: 15 wrz 2015, 14:29

a ja mogę wystąpić nie chce mi sie juz tam chodzić - jak9i jest tam adres i jak to się nazywa DZIĘKI
mamuśka w domu

Napisano: 15 wrz 2015, 14:29

mamuśka w domu pisze:mąż jest w więzieniu od 2014 roku ale nie wiem gdzie - składając wniosek pani kazała mi udokumentować gdzie on przebywa - jak mam to ustalić i czy oni mops nie moga tego zrobic
jesli nie wiesz gdzie przebywa to skad wezmiesz jego dochody albo ich brak ? to twoj maz a ty ani sie z nim nie rozwiedziesz ani nie interesuje cie gdzie sie podziewa ? no to swiadczen rodzinnych tez mozesz nie dostac, wiesz ?
ja nie kazalabym ci ustalac gdzie maz przebywa,ale wezwalabym cie do dostarczenie zaswiadczen/oswiadczen meza o dochodach a w przypadku niedostarczenia wniosek pozostalby bez rozpatrzenia
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 15 wrz 2015, 14:34

ale w mops mi powiedzieli że jesli im udowodnię że jest w więzieniu to go nie policzą do rodziny i nie wezmą dochodów.
mamuśka w domu

Napisano: 15 wrz 2015, 14:41

no to zrobia zle:) bo powinien byc w skladzie rodziny i jego dochody tez:) a tylko jak beda dzielic te dochody na osoby w rodzinie to go nie uwzgledniac (bo ma panstwowy wikt i opiekunek)...dopoki jest twoim mezem to jest tez czlonkiem twojej rodziny..nawet gdy jest na panstwowym garnuszku;-)
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 15 wrz 2015, 14:46

no ja sie na tym nie znam ale nie wiem teraz co mam robić to może im podpowiem żeby wystapili do warszwy tylko adres jaki DZIEKI
mamuśka w domu

Napisano: 15 wrz 2015, 14:51

twoja komenda powiatowa policji też ma takie informacje
......>

Napisano: 15 wrz 2015, 14:54

weź z komendy adres ZK ---- wyślij mężowi druki do wypełnienia i podpisu wrzuć kopertę zwrotną...... jak ci małżonek odeśle wtedy złożysz wniosek o zas. rodzinny
~o~

Napisano: 15 wrz 2015, 15:01

ja wysłałam żonę do dzielnicowego, policja ma Kartoteki Skazanych i Tymczasowo Aresztowanych i bez problemu uzyskała pomoc, może tak spróbuj
Kati@

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x