metryczka
Re: metryczka
Ale decyzji wydawanej tylko w ramach pieczy bo reszta zwolniona, patrz rozporządzenie ..... Pewnie znów jakiś patałach pisał rozporządzenie bo z pomocy społecznej wyłączyli tylko pieczę albo inaczej zapomnieli zaktualizować napisane kiedyś rozporządzenie.
Może warto byłoby pomyśleć o lobby dla wyłączenia także PIECZY. Bo obawiam się, że ustawodawca sam z siebie to raczej nie będzie zainteresowany
no to decyzji czy innych spraw też???
ja uważam że też tylko decyzji bo zmiana jest w art. 66 KPA czyli mowa o prowadzeniu postępowania, gdzieś był do tego przekonujący komentarz
ja uważam że też tylko decyzji bo zmiana jest w art. 66 KPA czyli mowa o prowadzeniu postępowania, gdzieś był do tego przekonujący komentarz
Po co metryczki do zaświadczeń, czy to nie nadgorliwość. Metryczki mają pomóc w ustalaniu osób mającvch wpływ na podejmowanie decyzji.
czy metryczke prowadzimy dla calej sprawy czy dla kazdej nowej decyzji np. po zmianie dochodu dziecka zakladamy nowa?
a czy ktoś może mi powiedzieć czy i na jakiej podstawie PFRON jest wyłączony z pisania metryczek (np. turnusy czy bariery). Moja szef jakoś nie rozumie że przyznanie dofinansowania lub nie to nie decyzje administracyjne:) dziękuję za odp:)
Oprócz metryczka - Stare tematy przeczytaj również:
wsparcie i piecza - nowy dział
ocena sytuacji dziecka
przyjęcie do RZ
jak dodać znacznik świadczeniobiorcy
procedura w spr odpłatności biologicznych
decyzje dla rodziców biologicznych
umieszczenie
stare czy nowe zasady
używany schodołaz
Czy pracownik socjalny w PCPR przeprowadza wywady środowiskowiskowe z RB
dziecko pozostawione w szpitalu