Mężatka
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Mężatka
jak wpisze męża to tak
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
Witam i prosze o pomoc
Ja mam mężatkę która we wniosku umieściła męża i dwoje dzieci. Wniskuje o 500 na drugie dziecko bez kryterium. Na pozór wszystko oki
Teraz wyszło, że kobieta jest w nieformalnej separacji, ona mieszka z jednym synem u nas a drugie dziecko z ojcem gdzieś w Polsce. Czy mogę jej przyznać 500na to drugie mimo to że nie ma przy sobie pierwszego? Pomóżcie proszę Na co się powołać dając odmowę?
Ja mam mężatkę która we wniosku umieściła męża i dwoje dzieci. Wniskuje o 500 na drugie dziecko bez kryterium. Na pozór wszystko oki
Teraz wyszło, że kobieta jest w nieformalnej separacji, ona mieszka z jednym synem u nas a drugie dziecko z ojcem gdzieś w Polsce. Czy mogę jej przyznać 500na to drugie mimo to że nie ma przy sobie pierwszego? Pomóżcie proszę Na co się powołać dając odmowę?
Mąz w składzie rodziny z racji posiadania
- byc musi. Natomiast dzieci --chyba powinna wpisać tylko jedno -wspólnie zamieszkujące.... zgodnie z definicją rodziny.

dziękuję Ci za zainteresowanie
no własnie ...
jak to uzasadnić że nie przysługuje tej kobiecie 500+ na tego syna z którym mieszka? Co dać do podstawy?
bo raczej przyznać nie mogę prawda?
no własnie ...
jak to uzasadnić że nie przysługuje tej kobiecie 500+ na tego syna z którym mieszka? Co dać do podstawy?
bo raczej przyznać nie mogę prawda?
Oprócz Mężatka - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
dziecko męża w składzie rodziny
dochody z empatii
Blokada do Pana Tomka
Blokada do Pana Tomka
co dąłącza sie do wniosku do ROPS
Pani Tomku - pomocy
odliczenie alimentow
pomocy dla uzasadnienia
czy może wpisać do skladu rodziny?
samotna matka