Witaj z rana , mam nadzieje,że humorek dopisuje:):):)?
A ja liczyłem i liczyłem z tych list wypłat , a teraz od dziś jest nowa wersja EZARA i jest ta wersja tego sprawozdania, i się nic nie zgadza ((, już sam nie wiem jakie wartości mam wziąść , z tych list napewno też nie jest dobrze, ale mam olbrzymie róznicę .Napewno z list nie jest ok bo np. jak brałem uwagę tylko z tabelki św. na pierwsze dziecko z powodu niskich dochodów tylko wyłuskałem tylko tych co 500zł dostali, to przecież niektórzy mogli dostać np. spłatę w lipcu od kwietnia i wychodziło na liście 2000 z jednego dziecka:(, z drugiej strony ten wkurzający SUPER HIPER REWELACYJNY EZAR:(((((((( napewno też źle liczy......A ty jak robisz jakie wartośći??????
CZY MY TYLKO MAMY TEGO BEZNADZIEJNEGO EZARA ??????????????
jeżeli masz wyliczenia z programu to je wpisz i finał. Ważnie żeby zgadzała Ci się ogólna kwota wypłaconych świadczeń od IV- VIII i liczba świadczeń w przybliżeniu. Resztę spisz z EZARA. Wszedłeś w CAS? Masz login i hasło?
A jka Ty dajesz radę z EZAR?
to masakra , teraz zmieniałem decyzję , babka się wyprowadziła do innej gminy, więc zmiana decyzji, więc wprowadzam nową decyzję zmiana, i jaką wpisujesz zakres dat , bo od 1.09 jest zmieniona-za wrzesień odbierze winnej giminie, zrobiłem to , a patrzę , aharmonogram się nie nie zmienił:( , jest aż do września 2017 , mam tojakoś z ręki usunąć, co ja źle robię ???
to ja już nie wiem po co ta zmiana jak się harmonogram nie zmienia a zakres decyzji jakie dajesz daty od kiedy do kiedy? , też jest ciekawe,że jak z ręki zmieniłem w harmonogramie wszystkie wypłaty z ręki usunąłem do września 2017 , to na na kartotece wniosków , we weryfikacji danych wsniosku i tak pokazuje 18*500 i +4*500 , nic z tego nie wiem, nie dziwię się,że to sprawozdanie z EZARA nie zgadza się
nie patrz na weryfikację, patrz co masz w harmonogramie wypłat, to jest ważne bo to z tego potem program przejmuje kwoty do listy wypłat, z czasem przyzwyczaisz się, ja już 7 rok kulam się z tym programem
KICHA Z TYM SPRAWOZDANIEM POLICZYŁEM JAK MÓWIŁAŚ Z TYCH LIST WYPŁAT I DUPA , JAKIEŚ TAKIE ROZSTRZELANE WYSZŁY A MIAŁY BYĆ MNIEJ WIĘCEJ TAKIE SAME LICZY W CAŁYM PUNKCIE 5 TAK? jAK WYGENEROWAŁEM W ezarze to wogóle masakra:(((