Migawki z ubiegłego tygodnia, książka z dokumentów: pani sobie pokseruje co pani potrzebne, pani sie podpisze, a moge za żone?, a zona siedzi w samochodzie, a na koniec dnia....jest tu pani jak d.. a od s...a
apogeum wydawania decyzji, by zdążyć na listopadową wypłatę.
Mówię do pana: \"proszę tu zaznaczyć, czy była utrata czy uzyskanie dochodu, na przykład utrata pracy czy zasiłku dla bezrobotnych...\" Pan wychodzi, wraca za chwilę: \"to co ja mam tu zaznaczyć?\" Ja: \"Czy uzyskał pan dochód albo utracił, na przykład czy stracił pan pracę a może podjął nową\". Pan wychodzi. Wraca za chwilę z krzykiem: \"Ja tego w ogóle nie rozumiem! Co ja mam tu wpisać! Nic mi pani nie wytłumaczy, tylko sobie na tym komputerze GRA!\" ...Ale to było wcześniej, teraz tylko pretensje \"gdzie są moje pieniądze?!\"
~x
\"a ty b zd zi ą g w o ,po to tam siedzisz,żeby ludziom pomagac PROSTACTWO. \"
Po co ja tam siedzę to wiem. Na pewno nie po to, żeby palcem pokazywać, gdzie mają wpisać.
Pisze \"imię i nazwisko\"
\"adres\"
\"pesel\"
Nawet tego nie ma nie raz we wnioskach.
A potem jak coś wyjdzie w trakcie okresu to \"bo Pani mi kazała tu napisać\"
\"a skąd mam wiedzieć że miałam zgłosić cokolwiek\" A możne stąd, ze zanim podpisze się pouczenie to trzeba je przeczytać?
taaa \" krowa, która dużo ryczy mało mleka daje \"
Stoisz jak trusia i gaciami trzęsiesz. A idąc do OPS tak się wszyscy nauczy;i, ze można nas ujeżdżać jak łyse konie, pluć nam w twarz a my jeszcze powinniśmy udawać, że to deszcz pada.
brawo sipera,!!!!!!!!!!!!!!! my i talk dużo pomagamy, zaznaczamy we wniosku gdzie sie podpisać, co wypełnić itp. czasem zdarza się że mi ktos wniosek odnosi wypisany tak jak ja to zrobiłam ołówkiem...............i głupa palą aaa to było poiprawić????.NO TA I TO ŻE OOŁWKIEM ZAZNACZAMY TEZ DZIAŁAĆ MOZE NA NASZĄ NIEKORZYŚC PO PRZECIEZ SUGERUJEMY GDZIE SIE PODPISAĆ ..........zalecenia z kontroli - nie sugerować!!!!!!!!!!!