mlodzieżowy ośrodek wychowawczy urlop

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
aurelia83
Stażysta
Zajmuję się: 500+
Kontakt:

mlodzieżowy ośrodek wychowawczy urlop

Post autor: aurelia83 »

witam mam pytanie wnioskodawca przyniósł mi zaświadczenie z młodzieżowego ośrodka wychowawczy ze corka przebywa na urlopie od dnia 23 czerwca do 3 wrzesnia w domu na jaki okres przyznać
rainbow
Stażysta
Zajmuję się: ŚW/DW/ŹC/DE/DG
Kontakt:

Re: mlodzieżowy ośrodek wychowawczy urlop

Post autor: rainbow »

czerwiec wypłacasz, lipiec już nie
aurelia83
Stażysta
Kontakt:

dziekuje za odpowiedz tylko chodziło mi o świadczenie 500 plus i myslałam przyznać od 23 czerwca do 3 wrzesnia ?
Korowiow
VIP
Zajmuję się: Fszystkim
Kontakt:

Post autor: Korowiow »

Rainbow się zakręcił/a, przyznajesz za miesiące, w których dziecko zamieszkuje wspólnie i jest na utrzymaniu rodzica czyli 06-09. No chyba, że wniosek Ci złożył dopiero w lipcu to wtedy z czerwcem kaplica.
Awatar użytkownika
Minion
Starszy referent
Zajmuję się: SW
Kontakt:

Post autor: Minion »

Korowiow pisze:Rainbow się zakręcił/a, przyznajesz za miesiące, w których dziecko zamieszkuje wspólnie i jest na utrzymaniu rodzica czyli 06-09. No chyba, że wniosek Ci złożył dopiero w lipcu to wtedy z czerwcem kaplica.

Wypłacamy też za wrzesień mimo, że jest w domu tylko 3 dni ? Bo to świadczenie niepodzielne :)
aurelia83
Stażysta
Kontakt:

dziekuje za odpowiedz pisaliście może takie decyzje u mnie to pierwszy raz byłabym wdzieczna
ODPOWIEDZ