Monitoring w placówce

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~Adam

Monitoring w placówce

Post autor: ~Adam »

Witam czy macie w swoich placówkach monitoring, u nas jest właśnie zakładany, dyrektor twierdzi, że to dla bezpieczeństwa jestem ciekaw jak to jest u Was???
~moniq

Re: Monitoring w placówce

Post autor: ~moniq »

U nas Dyrektor też zastanawia się nad monitoringiem ale tylko na zewnątrz budynku.
~Adam

W WC też jest?
~etatysta

Post autor: ~etatysta »

W WC musi być obowiązkowo, bo tam wszyscy palą!
~Adam

I się rozbierają:D
Szkoda że podsłuchów nie ma. Nawet pier dnąć by nie szło.
~etatysta

Post autor: ~etatysta »

Podsłuchy powinny być w pokojach wychowanków oraz pomieszczeniach pracowniczych. Pełna transparentność. :)
A tak serio, to uważam, że monitoring pomimo, że to wyraz bezradności to jest dość skuteczny. W dużych placówkach ma sens. No ale przecież ma być rodzinnie, więc chyba niepoprawny ideologicznie.
~zosia

Post autor: ~zosia »

dla bezpieczeństwa czyjego?u mnie w placówce dłuuuugo jeszcze nie bedzie bo nie ma na to kasy i są inne rzeczy które trzeba zamontować!!
~gabi

Post autor: ~gabi »

u nas jest, ale to pic na wodę. jak chcemy coś sprawdzić, to akurat się zawiesza, jednak czasem bywa przydatny - przy udowadnianiu kradzieży
~?

Post autor: ~? »

po prostu intymnie....... rodzinnie jak w zk
~bolek

Post autor: ~bolek »

Zabroniono mi , bo to jest naruszenie praw dziecka
ODPOWIEDZ